Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

travian

72 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 17:30

e ovako zanima me moguli kako da otvorim temu na travian forumu i da prijavim ovog jednog sto me svaki dan po 100000 napada nemogu vise ljudi covjek nije normalan ubi me svaki dan
nemas nikakve koristi od toga je broj napada nije ogranicen....
ti nemožeš nikoga prijaviti zbog napada.Nađi ali dogovori se neka ti pošalju deff pa neka on naje**
To smo u ogameu prije 3 godine zvali farmanje xD

Jaci igrac od tebe salje brodove, tj. u ovom slucaju vojsku da ti uzme resurse. Posalji mu poruku, zamoli ga da te ne napada. Ako to ne upali nema druge nego da radish ninju

cya
coolgamer je napisao/la:
nemas nikakve koristi od toga je broj napada nije ogranicen....
sada je ogranicen i zavisi od stepena mjesta okupljanja
posalji poruku mh da provjeri da li taj igrac ima neku skriptu,i ako nema jedino da pravis sklonista,ili pocnes iz pocetka
dabogda on umro ali problem je sto je on u jednoj od najacih alyjansa na serveru
aganado je napisao/la:
dabogda on umro ali problem je sto je on u jednoj od najacih alyjansa na serveru

Brate pocni ispocetka, ionako nemas sta izgubiti kad te taj stalno napada i uzima ti sve. Kad se opet registrujes, 1% je sansa da ces pored njega biti.
farma te lik, jedino da ga sprcate ti i jos neko iz saveza, al to ce ga vjerovatno iznervirat pa ce te farmat jos vise, jedino da to odradis preko poruka, fino zamolis ako prodje prodje, ako ne prodje, je**n si
eny0y je napisao/la:
:D

Brate pocni ispocetka, ionako nemas sta izgubiti kad te taj stalno napada i uzima ti sve. Kad se opet registrujes, 1% je sansa da ces pored njega biti.
ma nije on ni blizu mene neznam sto me napada
evo ako neko hoce njegov nick je Pupi&Bugi na serveru ba1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.