E ovako pojavio mi se upravo jedan problem koji mi se do sada nikada nije pojavljivao naime dok sam palio racunar i dok sam htio da udjem u user otvorila mi se neka ikonica na kojoj pise nesto zaboravio sam sta al uglavnom na kraju se spominje keys i sada dole pise ako hocete da aktivirate to kliknite ok ako hocete da ponistite kliknite cancel i ja slucajno stisnem ok i tu je krenula dramaturgija na startnom meniju je ikonica bila oblika plavog „vekera“ sata i komp mi se nije ponasao kako treba (navescu u daljem tekstu) i ja opet restartujem komp i opet mi se to isto pojavi i ja kliknem cancel al problem ostade i ovako stoje stvari :
prvo : kada mi je caps lock upaljen onda pise malim slovima a kada je UGASEN onda pise velikim slovima ne mogu ni jedan intefunkcijski znak da stavim tastatura mi se ponasa kao da drzim konstatno sift
drugo : kada hocu da kliknem recimo na g ba ono GAMERS (HOME) on mi otvori novi windows
trece : otvorim recimo neku ikonicu ovori se ona ali u startnom meniju ne pokaze se kartica da je taj program otvoren uopste :s nikad mi se ovo nije desavalooo
izvinjavam se na greskama u pisanju ali molim vas razumite me i pomozite mi stoo prijeee
nemam nikakvu nagradu da vam dam posto sam i sa parama u dzepu OUT a i bodovi su na nuli
ako mozete da mi pomognete bio bih vam JAKO ZAHVALAN HVALAA
prvo : kada mi je caps lock upaljen onda pise malim slovima a kada je UGASEN onda pise velikim slovima ne mogu ni jedan intefunkcijski znak da stavim tastatura mi se ponasa kao da drzim konstatno sift
drugo : kada hocu da kliknem recimo na g ba ono GAMERS (HOME) on mi otvori novi windows
trece : otvorim recimo neku ikonicu ovori se ona ali u startnom meniju ne pokaze se kartica da je taj program otvoren uopste :s nikad mi se ovo nije desavalooo
izvinjavam se na greskama u pisanju ali molim vas razumite me i pomozite mi stoo prijeee
nemam nikakvu nagradu da vam dam posto sam i sa parama u dzepu OUT a i bodovi su na nuli
ako mozete da mi pomognete bio bih vam JAKO ZAHVALAN HVALAA
.Jer neznam sta bi drugo bilo .Ako mognes nekako skeniraj a ako to ne pomogne opali format ( uzmi kao zadnju opciu)