Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SDT-G.Pro !

509 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.07.2006. u 17:47

Neznam dobio ban ili ne...svejedno mi je...al kad mi neki klinac izvadi zivce.

Al neshvacam kako u ovoj ligi nema KNIFE ROUND !

Neshvacam kako mogu staviti nekoga da vodi matcheve koji nepoznaje CW pravila ! ! !

Manda reko si da si staio KNIFE ROUND..ako jesi ima HLTV pa cemo vidjeti jesili ili ne..

svaka cast gamers.po dokalazi su da su pro !

Kolko znam knife je BIO, i skripta je pokrenuta...

Napisao sam na CSAY RED ako ste spremni kucajte ready

i oba tima su ukucala ready, i dalje skripta radi svoje...aut. restarta i sve zbraja partije i ostalo...
Niste se bunili dok je bilo 1:0, 2:0...nego tek na 8:0 poceo pricati KNIFE rounc nije bio...
I bilo vas je dropalo, i kasnii vam je igrac 15 min. ali nisam htjeo dizati frku oko toga...i u sred matcha vas je izbacilo opet, pa sam PAUSE i sacekao...kad je usao, nastavilo se igrati...momci cu vas posteno razvalili, i sada tu nesto pricas...mislim stvarno zalosno...
Znas i sam kakve su jake eipe, i grupe i opet pricas nesto...

Bolje bi ti bilo da nista nisi postao, samo sebe BRUKASH...
Uredu je ..

Ja sam "pogresio"

Allahimanet !
GG!
nemoj se sta ljutit musso, stariji si i sve to stoji, postovanje imam prema tebi i prema tvojim kolegama

ali moram napomenuti da ovo nije forum za raspravu oko ig-league,

forum @ http://www.ig-league.org

gg guyz
               mandA je napisao/la:
Kolko znam knife je BIO, i skripta je pokrenuta...

Napisao sam na CSAY RED ako ste spremni kucajte ready

i oba tima su ukucala ready, i dalje skripta radi svoje...aut. restarta i sve zbraja partije i ostalo...
Niste se bunili dok je bilo 1:0, 2:0...nego tek na 8:0 poceo pricati KNIFE rounc nije bio...
I bilo vas je dropalo, i kasnii vam je igrac 15 min. ali nisam htjeo dizati frku oko toga...i u sred matcha vas je izbacilo opet, pa sam PAUSE i sacekao...kad je usao, nastavilo se igrati...momci cu vas posteno razvalili, i sada tu nesto pricas...mislim stvarno zalosno...
Znas i sam kakve su jake eipe, i grupe i opet pricas nesto...

Bolje bi ti bilo da nista nisi postao, samo sebe BRUKASH...

manda ti si obicno dijete noob nad noobovima sto lazes ba ja gledao citavo vrijeme mech ... oupste nije bilo knife round ... i kada su te oni zvali da im objasnis sta je bilo ti si rekao "POSLJEDNJA OPOMENA" debilu onaj glupi ....boze
bespotrebna tema.......ima li ko da mi posalje hltv snimak nekog mecha ove ig lige...po mogucnosti da igra 5high ili eu4ia......javite se na [email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.