Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

2012 Movie PROBLEM!

112 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.03.2010. u 23:50

Dobra vece,

Eh ovako, imam jedan glupi problem koji ne znam da rijesim 

Znaci radi se o 2012 filmu.
Skinuo sam VLC Movie Player te sam skinuo prijevod 2012.srt. I kao sto mi je ljubazni momak nera_f rekao, uhvatio sam onaj prijedov i prebacio ga na prozor filma, ali ponovo PRIJEVODA nema.

Eh sada, moze li mi neko reci u cemu je problem. Film je na CD-u i sastoji se od 5 dijelova.
Evo slika da se to vidi  malo da pojasnim 
CLICK

Ko mi moze pomoci, te mi rijesi problem jer mi se uzasno gleda film, dobija bodove od mene i kredit.

Unaprijed Hvala
pokreni film i desni klik na screen pa idi u video i nadji subtitles pa loadaj

suxa film i ako ga ne pogledas nisi nista propustio

2k post :A
uspio sam da napravim prijevod 

ali kasni prijevod :S

moze li mi neko pomoci?
Skini Gom player, dosta bolji sto se tice prevoda.
Imas opciju da ga ubrzas, usporis.
Sta ti je zelja :D
Ne znam stvarno ti tu pomoci , ne koristim VLC player , ali poslusaj mene . I da ti namjestis subtitle , cesto ce ti se desavati da on kasni ili brza ( meni se stalno desavalo sa GOM playerom ) pa sam uradio sledece.

Znaci skini BS player , i koji god film pokrenes , samo desni klik - subtitles - search online ( ili tako nesto  ) i ponudice ti mnogo titlova , ti izaberes hrvatski , srpski , koji vec zelis i on ti ga odma ubaci i nit kasni nit brza nikakvih problema 

Moj savjet , pa ti vidi 'oces li to ili cekaj da ti neko pomogne oko tog VLC playera 

edit : i ovaj gore ti je rekao da u gom playeru mozes namjestati prevod tj. ubrzavati i usporavati, on ce ti se opet poslije 5-10 min poremetiti , najbolji ti je BS player kad skines prevod na ovaj nacin na koji sam ti rekao 
braoolyo je napisao/la:
Ne znam stvarno ti tu pomoci , ne koristim VLC player , ali poslusaj mene . I da ti namjestis subtitle , cesto ce ti se desavati da on kasni ili brza ( meni se stalno desavalo sa GOM playerom ) pa sam uradio sledece.

Znaci skini BS player , i koji god film pokrenes , samo desni klik - subtitles - search online ( ili tako nesto  ) i ponudice ti mnogo titlova , ti izaberes hrvatski , srpski , koji vec zelis i on ti ga odma ubaci i nit kasni nit brza nikakvih problema 

Moj savjet , pa ti vidi 'oces li to ili cekaj da ti neko pomogne oko tog VLC playera 

edit : i ovaj gore ti je rekao da u gom playeru mozes namjestati prevod tj. ubrzavati i usporavati, on ce ti se opet poslije 5-10 min poremetiti , najbolji ti je BS player kad skines prevod na ovaj nacin na koji sam ti rekao 
kk.
HVala ti evo skidam, haj mi objasni PM kako da namjestim prijevod DETALJNO. Vec ga imam skinutog na comP?
IFC je napisao/la:
kk.
HVala ti evo skidam, haj mi objasni PM kako da namjestim prijevod DETALJNO. Vec ga imam skinutog na comP?
Ovako slusaj.

Znaci pokrenes video preko BS playera .

Desni klik - Subtitles - Check for subtitles online - izaberes jedan od ta 2 linka . Sacekas malo i pojavice ti se lista titlova i pored ti pise jezik , eng , den , pol , hrv i sta ja znam , i ti samo stavis kvacicu na hrv i kliknes "Download checked" i on ce ti sam skinuti i imaces prevod 

Post dobio aplauz od nera_f

IFC je napisao/la:
kk.
To sto ti kasni prevod je do prevoda !

TJ. onaj link od sinoc vidio si koliko imas prevoda, eh sad skines onaj koji ti odgovara 
braoolyo je napisao/la:
Ovako slusaj.

Znaci pokrenes video preko BS playera .

Desni klik - Subtitles - Check for subtitles online - izaberes jedan od ta 2 linka . Sacekas malo i pojavice ti se lista titlova i pored ti pise jezik , eng , den , pol , hrv i sta ja znam , i ti samo stavis kvacicu na hrv i kliknes "Download checked" i on ce ti sam skinuti i imaces prevod 
sve uradio kako si rekao, na kraju ispadne no subtitles found 
IFC je napisao/la:
sve uradio kako si rekao, na kraju ispadne no subtitles found 
A brate ne znam stvarno , znaci pogledao sam bas puno filmova tako i sad gledam seriju Lost , sve titlove za sve epizode skidam tako 

Je l' pustas sa CD-a ili sa compa ? Ako sa CD-a probaj prebaciti pa onda skini prevod 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.