Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Domena

113 pregleda · 13 odgovora · otvorena 16.03.2010. u 02:36

hello :P

Moze li mi neko preporuciti odakle da uzmem domenu, jer mi treba da napravi finu i ozbiljnu stranicu !

hvala !
http://www.bosniahosting.biz/
solucija.ba

Najpovoljnije ..

@ eX

BosniaHosting ubjedjen sam da su najgori !

Razlog : Neljubaznost kupio server od njih ima 14 dana , nece da mi ubaci scriptu (Nisam cw-a odigro)
Jednostavno najsigurnije i znas da ce ti aktivirat domenu posto sam negdje citao da neki je cak nisu ni aktivirali - jadno

ne gledaj u mene tugo
http://www.bosniahosting.biz/ - 100%
imam dva hosting naloga sa domenama i prezadovoljan sam.
16KM ti kosta domena i provjereno ozbiljna firma

@neddi - drugo je web hosting, a drugo game hosting podrska.
neddie je napisao/la:
solucija.ba

Najpovoljnije ..

@ eX

Razlog : Neljubaznost kupio server od njih ima 14 dana , nece da mi ubaci scriptu (Nisam cw-a odigro)
To što si ti mutav i ne znaš skriptu instalirati to je tvoja stvar. Ljudi svoj posao rade na nivou a balavcima kao što si ti bi trebalo biti zabranjeno išta kupovati jer si ste nesposobni i sa panelom koji je upravo za to namijenjen da instaliraš najjeftiniju scriptu.

Osim toga, odjeli za web hosting/domene i gamehosting nemaju nikakve veze međusobno.

Inače su im domene 16 km. Možeš i platiti paypalom ako imaš.
isacortisa je napisao/la:
To što si ti mutav i ne znaš skriptu instalirati to je tvoja stvar. Ljudi svoj posao rade na nivou a balavcima kao što si ti bi trebalo biti zabranjeno išta kupovati jer si ste nesposobni i sa panelom koji je upravo za to namijenjen da instaliraš najjeftiniju scriptu.

Osim toga, odjeli za web hosting/domene i gamehosting nemaju nikakve veze međusobno.

Inače su im domene 16 km. Možeš i platiti paypalom ako imaš.
Niđe veze *.*

Prije nego sto sam kupio server rekli su da ce radit sta zatreba , kad sam uplatio pare odma je bila druga prica .

Niko se nije rodio sa znanjem pa ni ja , a uostalom necu da se zamaram oko toga da se peglam da stavljam skriptu i neka sranja ...
neddie je napisao/la:
Niđe veze *.*

Prije nego sto sam kupio server rekli su da ce radit sta zatreba , kad sam uplatio pare odma je bila druga prica .

Niko se nije rodio sa znanjem pa ni ja , a uostalom necu da se zamaram oko toga da se peglam da stavljam skriptu i neka sranja ...
Daj mi send na PM ip i rcon tvog servera, ja ću ti instalirati.

Ako uopšte imaš server tamo, a malo je vjerovatno.

Ili jednostavno flameaš ljude jer si još jedno dijete u nizu koje se naljutilo jer nisi dobio nešto sponzorisano?
www.ping-hosting.com

.com - 15 KM / godina
.net - 15 KM / godina
.org - 15 KM / godina
.biz - 15 KM / godina
.name - 15 KM / godina
.info - 15 KM / godina
.co.ba - 30 KM / godina
.ba - 80 KM /godina
NeLeX je napisao/la:
www.ping-hosting.com

.com - 15 KM / godina
.net - 15 KM / godina
.org - 15 KM / godina
.biz - 15 KM / godina
.name - 15 KM / godina
.info - 15 KM / godina
.co.ba - 30 KM / godina
.ba - 80 KM /godina
.ba 80km godina.
cc.

global.ba - 45km .ba domena, za djabe ti ljudi daju.
neddie je napisao/la:
solucija.ba

Najpovoljnije ..

@ eX

imam ja server kod bosniehosting,...prezadovoljan,...
provodhost je napisao/la:
godaddy.com
namecheap.com
regiser.com
$6.00/yr

enom.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.