Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Transformers 2

72 pregleda · 3 odgovora · otvorena 15.03.2010. u 18:10

Eo ovako , treba mi diretan link za download ove igrice .
Našao sam na gugl-u milion linkova , ali se bojim da ne skinem šta pogrešno , jer nemmam puno limita ,ako može neki siguran link , i da nije torent pls (:
kako vise jednom ne shvatite da je to warez!?

upozorenja g.ba

Šta su zabrane ?
Naravno, kao i na svakom drugom sajtu, i na GAMERS.ba postoje neka pravila i zabrane. - sve što asocira na nacionalizam i bilo kakve druge diskriminacije će biti sankcionisano - nepoštivanje i vrijeđanje drugih članova komune - warez je strogo zabranjen ( mp3, cijele igre, programi, filmovi, cd-keyevi, crackovi, itd. ) - spam tj. floodanje je također strogo zabranjeno. Iako su tu neke protekcije, ne mislite da administracija sajta ne prati vaše postove. Ukoliko ne budete poštivali pravila dobivate privremenu ili trajnu zabranu foruma
PM! I shvatite da je to trazenje igara WAREZ sto je zabranjeno ovdje !
elDin je napisao/la:
kako vise jednom ne shvatite da je to warez!?

upozorenja g.ba

Šta su zabrane ?
Naravno, kao i na svakom drugom sajtu, i na GAMERS.ba postoje neka pravila i zabrane. - sve što asocira na nacionalizam i bilo kakve druge diskriminacije će biti sankcionisano - nepoštivanje i vrijeđanje drugih članova komune - warez je strogo zabranjen ( mp3, cijele igre, programi, filmovi, cd-keyevi, crackovi, itd. ) - spam tj. floodanje je također strogo zabranjeno. Iako su tu neke protekcije, ne mislite da administracija sajta ne prati vaše postove. Ukoliko ne budete poštivali pravila dobivate privremenu ili trajnu zabranu foruma
pm me bitch :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.