Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 200 bodova

Samsung x660 usb transfer

207 pregleda · 16 odgovora · otvorena 15.03.2010. u 13:30

Ko skonta kako preko usb kabla prebaciti fajlove na komp dobija bodove.

Probao sa samsung PC PiMS studio & file manager, sve moguce verzije, ali nijedna ne prepoznaje mob...uvijek pise offline mod prebaci na online..

Nemam memorijsku karticu!

HOW ?
Ummm.... Ja koliko sam upucen "u taj mobitel" nemozes prebacivati nista osim imenika na njega ni preko usb-a ni preko infrared
Licno probao :s
BTW. Model x660v (v > vodafone mada je isti djavo)
Ako ti je to na memorijskoj, stavi memorijsku u drugi mob. i rega prebaci. Ako nemas drugi mob stavi u onaj Card Reader ( ono sto se ukopca u comp i stavis mem. karticu.... Ako ti nije na memorijskoj samo "move to memory card"

Napisano : 15.03.10 u 13:38

Puu
Ja imam Samsung i USB kabal, uz mobitel mi je došao CD na kojem su drajeri, instaliram i onda mi mobitel prepoznaje kao USB, nadji kakve drajvere
Izbrisi sve drajvere i onako na suho ga ubaci i ocitace ti memori karticu kao usb i radi sta hoces onda.
mislim da nemozes preo usba

nadji neki mob koji ima infracrveno i prebaci na njega i onda s njega na komp

nema ti druge
Ovako, ako imas CD, onda instaliras ove nove drajvere za mobile usb

Evo ti par linkova:

Click

Click

Ako to ne htjedne, onda prebaci preko infracrvenog/bluetootha na drugi mob. pa onda na komp.
farystr0n je napisao/la:
Ovako, ako imas CD, onda instaliras ove nove drajvere za mobile usb

Evo ti par linkova:

Click

Click

Ako to ne htjedne, onda prebaci preko infracrvenog/bluetootha na drugi mob. pa onda na komp.
Haveru probao sam ja sve te drivere..probao sve ove programe..al nikako da prepozna mob..a fazon je sto nece IRC lahko bi ja prebacio to..pokusat cu sa ovim drajverima jos jednom..pa ako se posreci da prepozna dobijas bodove..al eto ako skontas jos nesto od nekog ko je imao slicnih problema napisider
Schulz je napisao/la:
Haveru probao sam ja sve te drivere..probao sve ove programe..al nikako da prepozna mob..a fazon je sto nece IRC lahko bi ja prebacio to..pokusat cu sa ovim drajverima jos jednom..pa ako se posreci da prepozna dobijas bodove..al eto ako skontas jos nesto od nekog ko je imao slicnih problema napisider
http://www.66mobile.com/phones/samsung/Samsung-X660.html

Ako se ne varam, drugi post imas objasnjeno ?
nera_f je napisao/la:
http://www.66mobile.com/phones/samsung/Samsung-X660.html

Ako se ne varam, drugi post imas objasnjeno ?
Skinuo drivere
Skinuo program
Spojio kabl u komp a zatim i u mobitel
Pokrene automatski pronadje ga..otvorim my computer nema ga kao obicnog usb sticka npr
Otvorim program krene da otvara..ne prepozna mob kaze spoji na online mod..

usb data cabl je u pitanju..ir na mobitelu ne radi...bluetooth nema..kako da mi prepozna mob il ti ga kako da prebacim na online mod
Schulz je napisao/la:
Skinuo drivere
Skinuo program
Pokrene automatski pronadje ga..otvorim my computer nema ga kao obicnog usb sticka npr

usb data cabl je u pitanju..ir na mobitelu ne radi...bluetooth nema..kako da mi prepozna mob il ti ga kako da prebacim na online mod
Iskreno da ti kazem ne znam jer nisam nikad koristio taj mob ali mislio sam da ono moze pomoci jer sam vidio da je momak napisao da je napokon shvatio kako da spoji mob i komp... Nista, ti nisi nista izgubio sto si pokusao

Btw. ovdje pise da trebash tu opciju ukljuciti na mobitelu nadam se da si to nasao.. Nvm moze, nemoze
nera_f je napisao/la:
Iskreno da ti kazem ne znam jer nisam nikad koristio taj mob ali mislio sam da ono moze pomoci jer sam vidio da je momak napisao da je napokon shvatio kako da spoji mob i komp... Nista, ti nisi nista izgubio sto si pokusao :D

Btw. ovdje pise da trebash tu opciju ukljuciti na mobitelu nadam se da si to nasao.. Nvm moze, nemoze :-*
Ma to mi je mob od cure, pa kad ona dodje provjerit cu..ako uspijem nesto javim :D

tnx enivej
Ides u settings u usb connection, prebacis je na Mass Storage i samo prikopcas na racunar on ti ocita memori karticu bez ikakvih programa ^^ Ili ako ne ucita automatski udjes u My computer i otvoris ako uopste ima slot za MC hahah
Schulz je napisao/la:
Skinuo drivere
Skinuo program

Imas li memorijsku karticu?Ako imas prebaci je u drugi fon i onda s njega na komp :D So simple
SiK je napisao/la:
Imas li memorijsku karticu?Ako imas prebaci je u drugi fon i onda s njega na komp :D So simple
Napisano je da nemam, ne kontam sto ne citate...
Schulz je napisao/la:
Napisano je da nemam, ne kontam sto ne citate...
Nije bilo kad sam prvi put citao s jaranovog profila pa tek sad odg bez citanja sorry kume :D
Dino je napisao/la:
Ma to mi je mob od cure, pa kad ona dodje provjerit cu..ako uspijem nesto javim :D

tnx enivej
ah sad kontam ;D od sad ju slikaj sa svojim mobom ;D i ferceraj lagano ;D ili joj jednostavni kupi novi ;D budi ĐENTLMEN

btw probaj s ovim (moras se regat prije nego skines ;D)

http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=937793&action=downloadtab

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.