Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

real OGC

658 pregleda · 19 odgovora · otvorena 12.03.2004. u 21:15

zdravo!! vako rajo ja i moj jaran muso smo et pronasli sve moguce cheatove za CS 1,5 i CS 1,6 poslali smo e-mail unitedadmins-u!! da pokusa to zaustaviti!!! a sto se tice chitova chitovi rade sve i na jednoj verziji CHEATHING DETHA!!! imaju dvije stranice koje su zakljucane al uz pomoc jarana smo uletili i pronasli 15-20 OGC-va!!!
vi ste tako kewl ciste face !
pa buraz da sam papak il nes drugo !! ja bi koristio ih jer chitovi imaju anti radar za admine i folove golove tako ako pokusa admin da banuje nik koji posumlja da koristi OGC skripta sama se DIC i tak da nema mogucnosti bana !!!et nismo ppk da to radimo!!!!vece smo fino poslali stranice koje sadrzavaju te OGC-eove unitedadminsu pa nek oni rade sta hoce
Re:
--------------------------------------
sto je najgore vas mail nikad nece biti procitan

u pravu si....
Re:
sto je najgore vas mail nikad nece biti procitan

hehe, nazalost
Citat:
-----------------------------------------------
ja bi koristio ih jer chitovi imaju anti radar za admine i folove golove tako ako pokusa admin da banuje nik koji posumlja da koristi OGC skripta sama se DIC i tak da nema mogucnosti bana
-----------------------------------------------

Ahaaa, to je znaci ta skripta sto cita misli admina...eee sad mi je jasno

pa ako ne procitaju j.... se sa njima onda cu dati OGACEOVE ja javi svima pa onda nek nes poduzimaju !!

A sta ti je sad jasnO!
Re:
pa ako ne procitaju j.... se sa njima onda cu dati OGACEOVE ja javi svima pa onda nek nes poduzimaju !!

A sta ti je sad jasnO!

hmm..jes ti pametan..sta ce ti uopste ti OGC-ovi...ti stvarno mislis da ce unitedadmins to procitati..a i ako procitaju neceje tu nes extra poduzet...a sto bi te OGC-ove dao javi...znas li ti sta bi onda nastalo zamislis da na jednom serveru od 20 igraca 10 ima OGC...na sta bi ti to licilo??to za OGC-ove nije tvoja briga niti je moja i nemoj se uopste u to mjesat..moje misljenje!!!
Re:
vi ste tako kewl ciste face !

komarcino zaboravio si reci da su oni litovi ... ma koga briga sto ste vi nasli OGC'ove ... nema sada ko ih nema !! nc nc nc !!
E drug moj... nemas ti pojma koliko njima ljudi to salje. Pa covjece znas li ti koliko oni imaju ljudi koji ih obavjestavaju o tome ccc.
www.cheat-network.net
ovde imas detected i Undetected cheats...
ovako sam i ja igrao na csbih kad je biu 1.5 ehehh salim se...!
Re:
Re:

A sta ti je sad jasnO!

hmm..jes ti pametan..sta ce ti uopste ti OGC-ovi...ti stvarno mislis da ce unitedadmins to procitati..a i ako procitaju neceje tu nes extra poduzet...a sto bi te OGC-ove dao javi...znas li ti sta bi onda nastalo zamislis da na jednom serveru od 20 igraca 10 ima OGC...na sta bi ti to licilo??to za OGC-ove nije tvoja briga niti je moja i nemoj se uopste u to mjesat..moje misljenje!!!

ciji si ti ?
Ma smijesno je to ovi iz united adminsa nista ne rade ovaj cheating death jednom u godini naprave novu verziju ali ne znam kako im je zanimljivo da zna npr. gdje mu je neprijatelj ili da mu neki obicni bot killa non stop u glavu
CcC da vam kaze cika Mirzoni sta ce vam citovi kad ste botovi neznate se krecat kako treba a kam... da igrate sa njima LOL hos da ti ja kazem site od stranice OGC ja a? ja sam je mogo koristit ali j**o to dokazi se bez citova evo www.CS-HACKED.com evo jel sad jeasno a? evo neka svi znaju pa koje peder neka ih koristi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.