Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Switch?

479 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.07.2006. u 14:02

Yasco! je napisao/la:
Poslao sam ti E-mail (hotmail)

jao furke poslo mu na mail..

Postaj rjesenje ovdje da neko nesto nauci..

Post dobio aplauz od gc

mirza. je napisao/la:

nemoj se javljat kad neznas ni sta mi je poslao... lik mi je poslao na slikama kako napravit ... samo cekam da mi dode rodak sa laptopom da da probamo ...

btw: ur noob

Zadnji edit: 20.07.06 u 14:47:32

Mrzim mirrosoftom wizard :/ zar je toliko tesko imat 2 mrezne kartice ili eto switch pa kablovima iz mreznih na switch i zatim drxati na 2 pc razlicita imena i razlicite ip adrese unesene rucno i moze i razlicita radna grupa ako ces na switch jer on raspoznaje po mAc adresi...samo moze da bude do kabla ako nesto nije ured ....
Zuma je napisao/la:
Mrzim mirrosoftom wizard :/ zar je toliko tesko imat 2 mrezne kartice ili eto switch pa kablovima iz mreznih na switch i zatim drxati na 2 pc razlicita imena i razlicite ip adrese unesene rucno i moze i razlicita radna grupa ako ces na switch jer on raspoznaje po mAc adresi...samo moze da bude do kabla ako nesto nije ured ....

nista te nisam skontao hehe ajd bolje objasni inace nista od acc za ogame u uni 9
morate prvo na jednom racunaru ukucti manualno ip adrese
192.168.0.1
255.255.255.0
a na drugom
192.168.0.2
255.255.255.0
i onda kucate istu workgupu u ¨desni klick na mycomputer onda propertis i onda na computer name-> pises ime racunara i work gupu
ali imena racunara nesmiju biti ista ,a imena workgruper moraju biti ista
Ma joj ja sam se preturao dan oko ovoga svega u klubu kada sam radio, tako da mi se smucilo!

A ovo objasnjenje kod Yaska je extra za one koji nisu upuceni!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.