Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Immortal Gamers Community!

60 pregleda · 4 odgovora · otvorena 11.03.2010. u 15:08

Pozdrav Gameri,

u toku je jos jedan novo otvoreni Gaming community po imenu Immortal Gamers Public, naime rijec je o igri Counter-Strike tj. Public koji je pokrenut prije 10-tak dana, ip servera je 88.198.47.67:27243 naravno jos nije pun posto dosta raje ni nezna da je otvoren ovaj novi gaming community, u razvoju smo pa nam svojom dobrom voljom i igrom mozete i pomoci Uskoro dobijamo i DR(Death Run),CW(Clan War) kao i ZM(Zombie Mod), ako zelite da ucestvujete u konkursu za admina mozete meni poslati PM da se dogovorimo,

Vas I.G. Team!

Ja se izvinjavam zbog novo otvorene teme ali neznam zasto ste je u kantu premjestili? Hvala
Smisli fin tekst nemate web stanicu / forum
immortalgamers.yolasite.com ja ti kazem da je otvoren prije 10-tak dana tako da jos cekamo host i .ba domenu polako ljudi sve ce doci na svoje
Ne valja vam :

- Stranica
- Hosting
- Nema kvalitetne igre
- Ako pišeš, smisli fin tekst
- Na Gamers.ba se ne smiju reklamirati nikakvi drugi serveri
- <3
Al vi ne razumjete da je server novo otvoren izgleda :S de ti za 10 dana sve napravi evo ti 100 maraka polako ba joj jeste raja prava niko nikog ne podrzava :S a sto se tice tog zadnjeg za servere nije istina... kako je tuzla public mogao se reklamirati? ccc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.