Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

LOCKERZ Report

162 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.03.2010. u 18:13

March Radness Update:

Be sure you have your country selected in your settings. Otherwise, all your PTZ won't work to help your country win. Here are the rules:

1. Team US includes all members living in the 50 states. Members in all other countries, including Canada, are part of Team International.

2. March Radness takes place between March 8, 2010 at 6 PM Eastern and March 25, 2010 at 11:59 PM Eastern.

3. The winning team will have the most total PTZ, including PTZ for videos watched, PTZ for dailies, PTZ for logins, PTZ for accepted legitimate invites in the given time period. Zlisters still get double points for all activity.

4. The winning team -- and only the winning team -- will participate in March's redemption.

5. This redemption will happen in only one wave.

6. Members are only allowed to redeem one (1) item.

7. There will be no exchanges, no returns, no cancellations and no PTZ refunds on redeemed prizes.

8. Use of any bots, cheats or fraud will result in immediate order and membership cancellation.

ko zna engleski suosjecat ce se samnom

EDIT:

nisam procitao FAQ

http://blog.lockerz.com/?page_id=2617

Q: Can I choose my team?

A: If you are in the U.S., you are on the U.S. team. If you are in any other country, you are on Team International. Please make sure your country is listed in your account settings.

znaci samo su 2 teama US vs WHOLE WORLD

prevod ti je

da ce se od 8-25 marta odrzati takmicenje izmedu drzava
i koja drzava ima najvise poena ona ce i samo ona ucestvovati u reedemu krajem marta

malo je nerealno ... posto se mi nemozemo takmicit s amerikom ... nit 90% ostalih drzava
Kako sam ja shvatio Svijet VS USA

Jer oni smatraju USA kao samo USA a Kanadu i ostale drzave kao internacionalne (wtf),i sad JA mislim da smo mi zajedno sa osatlim svijetom ali to je nerealno,normalno da ce USA pobijediti kako god -.-
Ne razumijem se bas puno u lockerz al koliko sma skonto samo pobjednicka zemlja(e) imaju pravo na redem pa ima sanse imate Japan,Kina,Rusija...
Pa normalno je da ce sila poput Amerike osigurati sebi pobjedu, nece to moci jedna "mala balkanska zemlja" ... oduvijek sam napominjao na onu staru "man'te se corava posla", cuj klickanjem do novca i ostalih potrebstina za mlade ... CCC !
LimpeeeX je napisao/la:
BIH oswaja 8-)8-)8-)8-)
optimizam ftw

nea veze u 4 mjesecu ce bit bodova za

MacBook Pro 13-inch - Aluminum 1500 PTZ

SAD ce pobjedit nema sumnje...
TomY je napisao/la:
optimizam ftw

nea veze u 4 mjesecu ce bit bodova za

MacBook Pro 13-inch - Aluminum 1500 PTZ

SAD ce pobjedit nema sumnje...
HAHa ma znam zajebajem se xD9-)
usa - vs CIJELI SVIJET.. ne samo pojedinacna drzava nego cijeli svijet..

citav svijet spada u team international..
usa trenutno ima 308,834,464 stanovnika
Stvarno mislite da se moze porediti sa milijardom azijata i evropljana?

logika na nivou

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.