Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FTP

83 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.03.2010. u 11:34

E ovako treba mi free ftp hosting sa free domenom da ima min 10GB prosotoa i neogranicen protok!

Ako neko zna nekakav host pls sed mi link na gb ili pm!

Hvala
I ja bi , al nea
Dajem ja FTP do 10GB(free) i neogranicen protok dobijes acc za ftp na clanhost.biz ili fragmaniaclan.com domenu

Preko 10GB placa se, 5GB se placa 5KM.(prostor)

Server je extremno brz mozes provjerit na clanhost.biz imas image and file hosting.
LenoX_ je napisao/la:
Dajem ja FTP do 10GB(free) i neogranicen protok dobijes acc za ftp na clanhost.biz ili fragmaniaclan.com domenu

Server je extremno brz mozes provjerit na clanhost.biz imas image and file hosting.
treba mi za korist cs-a.
ono uplodujem tu mape i sve sto mi treba i stavin am server da mi brze skida mape :D
LenoX_ je napisao/la:

aj meni daj taj hosting :D
miron je napisao/la:
treba mi za korist cs-a.
ono uplodujem tu mape i sve sto mi treba i stavin am server da mi brze skida mape
Testiraj brzinu pa mi reci odgovaral ti, http://www.clanhost.biz/upload/

i trebal neki mod instalirat da downloaduje filove?

Tko zeli host nek me PM da mi da MSN sutra cu doc kuci sad sam kod prijatelja, il' nek me add [email uklonjen]
miron je napisao/la:
treba mi za korist cs-a.
ono uplodujem tu mape i sve sto mi treba i stavin am server da mi brze skida mape :D
Ako ti treba za cs-a, nije ti potrebno ni 2 gb.
Znam iz iskustva. :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.