Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

2 pitanja..

225 pregleda · 8 odgovora · otvorena 05.03.2010. u 23:03

pozz gameri..
eh vako..do juce ono sto se kaze (a tacnije prije 3-4 dana heh) ..imo napojnu 460W i HD 200 GB ram 1 gig grafa 512..cs i vako mozila msn i ostala sranja sve normala za sec udje i tak to..a eo sad napojna 220W i HD od 20 GB grafa ista i ram isti..cs ping 100..msn stopa..mozila predugo otvara stranice a kamoli kad su slike na toj stranici nikad da ih prikaze heh..pa jel to do napojne i HD toliko stopa..ja mislim da nea nikakve veze napojna i hd al nezz nisam siguran posto se nerazumijem bas u to..pa da vas pitam sta vi mislite..

i jos nes ak znate za HD..upalim komp sa starim HD od 200 giga pise ono crna slika search for destroy insert boot device "Media" in bla bla..prees any key when tak nesto..a gore ucita HD i nece nikako..i odnjeo ga u servis kaze sprzio mi se HD a da se sprzio nebi se monitor upalio?...
Dabome da je do konfiguracije.

@Monitor i hdd

Da ti se sprzi hard disk pokrenuo bi ti se PC al ga nebi mogao startovati tj startovati windows.
To prvo je vrlo moguće a drug, boot ima svoj "softver" u kojem ti piše to. Znači na HDD ti stoji desktop, fajlovi i tako to ali na boot softveru ti je to, crno ekran, bijela slova, malo veća ...

: )

Nosi u servis, ne eksperimentiši da ne bi spržio koju komponentu.
1.ja mislim da ti je to do konekcije,nisam 100% siguran :S
blood_elves je napisao/la:
1.ja mislim da ti je to do konekcije,nisam 100% siguran :S
nije do konekcije..9-)
slaba ti napojna jede ti grafa grafa trazi najmanje 400 w napojnu :)
Stopa ti zato sto taj HDD koji imas je veoma star cim je to serija od 20GB oni su mnogo spori i mnogo sporije otvaraju, tj kupi novi HDD, a napojna ti je takodzer jako slaba pogotovo ako imas jaku graficku bolje ti je mjenjaj to da ti nebi i grafa dzabe crkla.

Meni kad se HDD sprzio smrdilo je uzas, i kad bi ga prikljucio poceo bi onaj kabal (sata) da se przi culo se na plastiku, moguce da mu je otislo nesto unutra, al' probaj mu BOOTati Windows ako nemogne onda nije nesto uredu sa HDD.
Ma promjeni napojnu preslaba je 220W ako je srot marka nedaje ni realni 150, kad skontas sama grafa koliko sam skonto rijec je o 8600GT ti uzima oko 80tak W u loadu, a gdje je ostatak konfiguracije, jos ako imas neki ventilator u kucistu nema te nigdje...
ako nastavis sa tom 220W napojnom sprzit ces i ostatak konfiguracije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.