Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Info oko voznje skutera

116 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.03.2010. u 14:35

Ovako, zanima me sta je potrebno za voznju skutera od 50cc i 125cc. Vozao sam nekada davno 50cc bez papira etc .. eh sad hocu da uzmem novi skuter pa ne znam dal da uzimam 50cc ili 125cc, imam polozeno za B kategoriju, tj. za auto.

Pitanje: Trebam li polagati za A ako hocu da uzmem 125cc?

Trazim odg. od ljudi koji se razmiju i imaju iskustva sa istim, nemojte pisati gluposti i spamat temu, hvala.
Ako imas B kategoriju mozes voziti do 50 cca. Preko toga polaganje A kategorije.
Imam A i B polozenu, pa znam
ma kume :D gledaju kroz prste :D
kad te zaustave :D na 50ccm ^^ a imas polozen B i B1 :D s' tim da imas kacigu .... a 125ccm ... A1 moras imat =) mislim ne moras mozes ti i 500ccm vozit bez vozacke ali kazna ide =)
Kontam bil se mogao kako provlaciti sa 125cc, ono ... zanima me kakva su ljudima iskustva ... pustaju / ne pustaju ... pisu ..
Chemical je napisao/la:
Kontam bil se mogao kako provlaciti sa 125cc, ono ... zanima me kakva su ljudima iskustva ... pustaju / ne pustaju ... pisu ..
Jarane, normala da pisu. Prekrsio si zakon. lol
To bi isto bilo kada bih ja uzeo kamion da vozim, a nemam C polozeno, ali imam A i B
jaran mi je sa 16 položio za 125, sad nisam siguran jel kakva veza blage neam
MorgaN je napisao/la:
To bi isto bilo kada bih ja uzeo kamion da vozim, a nemam C polozeno, ali imam A i B
Ma dobro nisam lood, znam to, nego mislim progledaju li kroz prste, dok sam ja vozao prije jedno 3 god. prosao sam dobro jedno 10ak puta, ne znam kakva je situacija u zadnje vrijeme ...
Ispod 50 ccm ti netreba vozacka a za vise naravno treba
Eh sad, kontam uzeti Keeway Matrix 50cc, odgovara mi nacin kreditiranja i ostalo, valjal ovaj vrag chemu?
Keve mi ja bi bapravio fake profil za ovakvo ritard pitanje ...

odes u osnovnu u Banovicima djeca 6 razred znaju ...
Chemical je napisao/la:
Eh sad, kontam uzeti Keeway Matrix 50cc, odgovara mi nacin kreditiranja i ostalo, valjal ovaj vrag chemu?
Izgled OK, kvalitet sucks. Kao i sva kineska sranja
Kume, pitam jer jedni govore jedno, drugi drugo, hocu da znam tacno sta i kako ... zanimaju me iskustva vise nego samo pitanje.
MorgaN je napisao/la:
Aj napisi jos jednom da imas polozeno za A i B, nismo skontali prosla 2 puta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.