Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kasa

189 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.03.2010. u 21:33

Znaci kao sto vidite na slici (naravno bez ovih ljudi ) ovo stakleno zvono. Hitno mi treba jedno takvo i nadam se da neko zna gdje to mogu nabaviti u Sarajevu i okolini Sarajeva. Ovo ste sigurno svi vidjeli u banci, Konzumu, Merhametu, etc. Buduci da u skoli imamo jednu humanitarnu akciju, treba nam jedna takva kasa u da stoji u aoli, gdje ce ucenici izdvojiti marku ,koju bi potrosili na kafu, i ubaciti u kasu. Nije nikakva zezancija, ako neko zna bilo kakav nacin da se dodje do ovoga ili neceg slicnog nek mi javi. Koga zanima akcija, dat cu mu link grupe na fejsu, pa moze sve procitati.
Molim jos jednom da mi pomognete ako mozete da to nadjem. Hvala (: <3
Naravno ako neko ima ideju neku kako da napravimo svoju kasu, koja bi licila na nesto slicno ovo, nek ih iznese. Hvala.
Evo dat cu 150 bodova onome ko pomogne pa se potrudite :>
Brate ja koliko se sjecam da sam to vidio u INTEREX.u ,tamo kod VF.a , ima onaj odjel pored stvari za automobile i ostale gluposti .. Ako ne nadjes tu ,pogledaj u Trznici na GRbavici 2 ..

mrsho je napisao/la:
Brate ja koliko se sjecam da sam to vidio u INTEREX.u ,tamo kod VF.a , ima onaj odjel pored stvari za automobile i ostale gluposti .. Ako ne nadjes tu ,pogledaj u Trznici na GRbavici 2 ..

Jel to malo ili veliko zvonce ? Jer meni treba veliko gdje bi svi ucenici skole ubacivali novac.
pa nije bas sad nesto veliko ,al koliko sam vidio ono normala je bilo ,sad iskreno ne znam ni da li ima ,pogledaj ako mozes i ako imas vremena ,a nemoj se smijati vjeruj mi da u BBi.a centru ono na ulazu moze se naruciti kod njih ,jer imao sam par diskusija o tome
Odeš u mercator/interex/konzum i ukradeš onaj u koji se već stavjlalo i dobijete i zvonce i para , naravno šalim se.

Vidjet ću ja sa starom da slučajno oni nemaju u apoteci...
DrawN je napisao/la:
Jel to malo ili veliko zvonce ? Jer meni treba veliko gdje bi svi ucenici skole ubacivali novac.
Vjeruj da ti ne treba veliko, jer ce se malo ko naci da ubaci markicu tu
AZA je napisao/la:
Odeš u mercator/interex/konzum i ukradeš onaj u koji se već stavjlalo i dobijete i zvonce i para , naravno šalim se.

Vidjet ću ja sa starom da slučajno oni nemaju u apoteci...
Ajd molim te pitaj staru, ako ikako moze to sta srediti, zahvalan bio jako bio.

A Benjamine, ne treba mi ogromno, nego normalno,a naci ce se pa ce ubaciti, jer mogu vidjeti da zive u gradu u kojem ima mnogo osoba kojim je neophodna njihova pomoc.
DrawN je napisao/la:
Ajd molim te pitaj staru, ako ikako moze to sta srediti, zahvalan bio jako bio.

A Benjamine, ne treba mi ogromno, nego normalno,a naci ce se pa ce ubaciti, jer mogu vidjeti da zive u gradu u kojem ima mnogo osoba kojim je neophodna njihova pomoc.
Evo, pitao sam staru. Kaže da to nema kod njih, i da nevjeruje da to ima negdje kupiti pošto to postavljaju neke organizacije...

Post dobio aplauz od nera_f

Pitaj u Robotu, mercatoru , interexu ili gdje vec sve imaju te kase...
Kako su oni dosli do njih ili dal imaju neku viska na psoudbu ...
AZA je napisao/la:
Evo, pitao sam staru. Kaže da to nema kod njih, i da nevjeruje da to ima negdje kupiti pošto to postavljaju neke organizacije...
Ja joj uzeo sinoc kasu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.