Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 15 bodova

[RQ] Evgenija grande

145 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.03.2010. u 13:56

Dakle kao sto rekoh potreban mi je gore navedena lektira ali prepricana , znaci ne kniga nego prepricana oet ponavljam.

Ako ste mislili ukucati na google nemoze to jer profesorica mi je pravo pametna i znace da sam naso na netu.

Ako mi to neku uradi i pored ovih 15 boba napravicu mu logo ili avatar ako zeli.

Zato ako je neko vec procitao da mi prepise ovdje.
Da imam vise boba dao bih al neam jbg.

Evo puni naziv i pisac

evgenija grande

onore de balzak
njanjaOwnagE je napisao/la:
Gamers.ba nije Škola.ba ;)
znam drug al jbg gori mi pod nogama za sutra mi treba.
je napisao/la:
sve imas OVDE
Znam i ja za to al stacu kad mi profesorica donese laptop na cas naso sam i ja to al sam mogu 1 dobit bezveze.
profesionalac0 je napisao/la:
Znam i ja za to al stacu kad mi profesorica donese laptop na cas naso sam i ja to al sam mogu 1 dobit bezveze.
Onda citaj jarane , kako ces onda naci na netu ako ona provjerava? lol
sc00pex je napisao/la:
To je isto kao i sto mi je ovaj aldin gangsta dao al procitaj temu malo bolje

edit ovaj iznad:

nece citat po gamersu valjda teme nemislim da neko nadje na netu i da mi da link nego ko je citao i radio u skoli da prepise ako je procito.
Tu je moja sestra na koledzu imala lektiru eugenije grande 300-400 stranice bogte :$.
Ona je to sastavljala ako nađem list gdje je sastavila poslat cu ti ovdje ..
Nije ti lakse procitati knjigu i uzivat, i onda to lagano sve zapisati ? Kad uzmes knjigu u ruke i pocnes citati, drugaciji je osjecaj nego kad ti neko preprica, jer evo ja dok citam to sve i zamisljam uporedo. Upravo citam 1001 noc i znaci PRVA knjiga ima nekih 500 strana, mozda i vise, ali ja uzivam. Jos pogotovo sad kako sam bolestan, ubijam sebi vrijeme.
Ako mi se bude dalo, napisem ti to. A i zapamti, mozes uvijek procitati prepricano i promjeniti malo ono sa neta, nesto svog ubaciti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.