Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Laptop je NOTEBOOK HP 4510s

202 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.03.2010. u 11:48

Laptop je NOTEBOOK HP 4510s

Odlucio sam da kupim laptop i da vas pitam sta mislite o ovoj konfiguraciji za laptop:
Procesor: Intel Core 2 Duo T5870 2.0 GHz
Ram:4 GB
Hard Disk: Sata 500 GB
Graficka: Amd Ati Mobility Radeon HD 4330 512 MB
15.6" inch display, 1366x768 resolution, DVD+RW DL, Lan,Modem,Wlan,2 MP Webcam,Bluetooth.

Zelim da cujem vase misljenje!

Cijena laptopa je 1.459,00 KM u HGSpot-u u Banja Luci!
Laptop nije za igara. Bolje ti je da potrosis tih 1.500Km na neki dobar racunar umjesto da bacas bezveze pare na laptop.

A, ako ces koristit' laptop za druge svrhe (posao, skola blabla) kupi neki jeftiniji.

EDIT: posto vidim da si 94. godiste pa neces nista pametno radit' na laptopu, bolje ti je uzmi PC.
Ne vrijedi tih para.
Laptop necu koristiti za igrice jer me vise ne zanimaju.Tako da nisam ni mislio uzimati laptop da bi igrao igrice!
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Laptop necu koristiti za igrice jer me vise ne zanimaju.Tako da nisam ni mislio uzimati laptop da bi igrao igrice!
Vjeruj mi da ovaj laptop, ko sto kaze StealtH, nije vrijedan tih para. Mozes nac' SAVRSENIH laptopa za 1000Km, cak i manje.

Al' ostajem pri svojem savjetu, bolje ti je uzmi racunar
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Svakako da vrijedi uzeti , ali uvijek ima nesto sto kontrira.Slazem se sa Armanijem , sigurno nista toliko pametno neces raditi na laptopu sto min sadrzi 3 g rama , osim igrica.Vjerujem da laptop hoces da uzmes za internet , msn , fb i slicne stvari , onda bi ti ja preoporucio neku solidnu , puno jefitiniju konf.Jedino sto bi mogao ostaviti je Hard Disk.
4rm4n1 je napisao/la:
Vjeruj mi da ovaj laptop, ko sto kaze StealtH, nije vrijedan tih para. Mozes nac' SAVRSENIH laptopa za 1000Km, cak i manje.

Ajd mi preporuci neki sto ti kazes "savrseni" laptop za 1000 KM
4rm4n1 je napisao/la:

a bolje mu je laptop makar nece igrat igre ove i postati no lajfer

+1 wooo

Ako imaš para uzmi al može se tu puno bolje nesto napraviti
- Radije za te pare sebi qpi neki solidan racunar
"Laptop je NOTEBOOK"
ako hoces dobar laptop uzmi dell, lenovo, asus, toshiba itd
ako hoces sranje laptop sa losom baterijom koji ce se puno grijati uzmi hp i acer...

Imam Dell Inspirion laptop 4 godine
Intel Pentium M 1.3 Ghz
512 Rama
Ge Force 4 Ti Go
I igram na njemu sve zivo sto mi treba, w3 najcesce,
A baca i COD serijale odlicno
hladjenje odlicno
a baterija i danas drzi normalno
Ipak je to DELL
Evo recimo ova grafa je bolja od pola danasnjih grafa na laptopima sa dual core procesorima...

Kad vec kupujete laptope kupite nesto kako treba..ja svoj dell 4 godine koristim odlican je u CAD-u i Catia-i mogu online igrat w3 wow cs i cod i to sve ove 4 godine...
samo zato sto sam gledao kakav cu laptop uzeti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.