Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 20 bodova

OS BiH-Testovi

236 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.02.2010. u 03:17

Dobra kasna vecer'

Kao sto sami naslov kaze treba mi link za download TESTOVA (fizicki i psihicki) koji svaki "kandidat" polaze pri ulazku u OS.

Izguglao sam, nisam mogao naci , tako da mi treba vasa pomoc.

Bilo bi bolje da se jave ovi koji su vec OS BiH zavrsili, te da mi malo kazu kako/sta/kada/gdje oko tih testova.

Evo ovih skromih 20 boba kome pomogne

Unaprijed Hvala

P.S: molim da mi nepotrebne komenatare nepisete po temi!
Ja mislim da ovakvi tipovi testova ne postoje na netu, ipak jbg, nebi to bio "test" da ti možeš kod kuće sve prostudirati pa onda otići i odradit. A što se tiče tog fizičkog testa to bi ti neko ko je završio obuku trebao reći
Uhvatis nekog ko je primljen prije par mjeseci max do godinu dana i pitas njega.
Vojska fizičke kondicije test se sastoji od tri glavne komponente. To su vremenski sklekova, sjesti uspone i trčanje. Za vojno osoblje, fizički kondicijski trening je vrlo važno, jer rezultat fitness test, ne samo će vam dati bodove za napredovanje, ali je isto tako smatrati mjerom za prestiž i čast. Drugim riječima, veći vojno osoblje rezultatima, bolji on ili ona izgleda i zauzvrat bolje izgleda jedinice. Pored toga dobivate počašćen sa certifikatima postignuća, jedinica kovanice i / ili časnika čestitam.

Ako ste sudjeluje u vojsci tjelesna kondicija test, mogu se sjetiti da je rezultat od 300 smatra se savršen. Ove 300 bodova treba rastaviti na 100 bodova za svaku kategoriju. U slučaju da ne uspijete bodova 300 bodova, te će na kraju primanja produženu rezultat koji će vam oduzeti ukupno vojsku fizičkoj kondiciji za preko 300 bodova. Međutim, većina vojnici ga pronaći vrlo teško da bi dobili savršen rezultat. To je rekao, nije nemoguće do max test. Uz nekoliko savjeta i rigorozni trening, možete jednostavno max test fizičke pripremljenosti.

Kad sudjeluje u fitness test, te će se, općenito, može očekivati da se 77 + push upove u 2 minute, 82 + sjediti upove u dvije minute, a zatim dvije milje izvoditi u 13 minuta.

http://www.scumdoctor.com/Croatian/fitness-tips/Army-Fitness-Physical-Training.html

Ovako je vjerovatno i kod nas sto se tice fizickih

Sto se tice psihickih lider ih napravi gdje ih ima max 4 gdje vidi koliko ste inteligentni, itd morate odgovoriti tacno na 2.

Tako sam nasao na Google, ovo je sigurno negdje iz Amerike ali bi trebalo biti isto ko i u nas ^^.

Lol nisma google translate -.- nasao ovaj tekst na stranici -.-

KajotY je napisao/la:
Vojska fizičke kondicije test se sastoji od tri glavne komponente. To su vremenski sklekova, sjesti uspone i trčanje. Za vojno osoblje, fizički kondicijski trening je vrlo važno, jer rezultat fitness test, ne samo će vam dati bodove za napredovanje, ali je isto tako smatrati mjerom za prestiž i čast. Drugim riječima, veći vojno osoblje rezultatima, bolji on ili ona izgleda i zauzvrat bolje izgleda jedinice. Pored toga dobivate počašćen sa certifikatima postignuća, jedinica kovanice i / ili časnika čestitam.

Ako ste sudjeluje u vojsci tjelesna kondicija test, mogu se sjetiti da je rezultat od 300 smatra se savršen. Ove 300 bodova treba rastaviti na 100 bodova za svaku kategoriju. U slučaju da ne uspijete bodova 300 bodova, te će na kraju primanja produženu rezultat koji će vam oduzeti ukupno vojsku fizičkoj kondiciji za preko 300 bodova. Međutim, većina vojnici ga pronaći vrlo teško da bi dobili savršen rezultat. To je rekao, nije nemoguće do max test. Uz nekoliko savjeta i rigorozni trening, možete jednostavno max test fizičke pripremljenosti.

Kad sudjeluje u fitness test, te će se, općenito, može očekivati da se 77 + push upove u 2 minute, 82 + sjediti upove u dvije minute, a zatim dvije milje izvoditi u 13 minuta.

http://www.scumdoctor.com/Croatian/fitness-tips/Army-Fitness-Physical-Training.html

Ovako je vjerovatno i kod nas sto se tice fizickih

Sto se tice psihickih lider ih napravi gdje ih ima max 4 gdje vidi koliko ste inteligentni, itd morate odgovoriti tacno na 2.

Tako sam nasao na Google, ovo je sigurno negdje iz Amerike ali bi trebalo biti isto ko i u nas ^^.

Lol nisma google translate -.- nasao ovaj tekst na stranici -.-

Google translate ftw... pa barem mogo si pregledat jednom i ispravit
Obrati se ovom momku:
http://gamers.ba/profil/Konensen
:)
Obrati se riddle-u na pm, covjek se vratio kuci na odredjeno vrijeme
- Mislim da ovoga nema na netu , a i nebi bilo fer prema ostalim momcima koji ih oce polagat a nemaju net.

- Da ima na netu testovi za fakultet,os... mi bi bili intelektualci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.