Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft III

76 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.02.2010. u 14:21

Zelio bi da igram WC3 Frozen Trone preko Battle koji su patchevi potrebni i gdje ih mogu skinuti.

HVala
Jel imas org key? Ako imas samo kliknes bnet i skine ti zadnji patch -.-

Mislim udjes u wc3 kliknes battlnet i skinut ce.
DOLLAR je napisao/la:
Jel imas org key? Ako imas samo kliknes bnet i skine ti zadnji patch -.-

Mislim udjes u wc3 kliknes battlnet i skinut ce.
Da ima originalni key, jednostavno bi usao u igru i kliknuo bi prije otvaranja teme.
Ali posot je to pokusa i nece, sada misli da ce mu patch pomoci.
Nemas orignilani key koji nije koristen, neces ni igrati preko b.net-a. Jednostavno.
Pa bolje igraj na gereni,ima vise igraca :D
blood_elves je napisao/la:
Pa bolje igraj na gereni,ima vise igraca :D
Na gareno vise nemos odigrat normalne partije....
dz_omba je napisao/la:
Na gareno vise nemos odigrat normalne partije....
Mozese se igrat,ja igram stalno udjes u malo veci room i igras niko ne liva
Philosopher je napisao/la:
Da ima originalni key, jednostavno bi usao u igru i kliknuo bi prije otvaranja teme.
Ali posot je to pokusa i nece, sada misli da ce mu patch pomoci. :-X
Nemas orignilani key koji nije koristen, neces ni igrati preko b.net-a. Jednostavno. :r
Ma sta ja znam , svakakvih tema bude tako da sam pomisilo da nezna ni toliko -.-

@dz_omba mozes igrati normalu partiju ako si i ti normalan pa ides u known gejmove :)
DOLLAR je napisao/la:
Ma sta ja znam , svakakvih tema bude tako da sam pomisilo da nezna ni toliko -.-

@dz_omba mozes igrati normalu partiju ako si i ti normalan pa ides u known gejmove
Gdje to?
Ja jednom u 2-3 dana odigram normalnu partiju.
Ovi "known" idioti u cro roomu te kickuju jer te ne znaju, a kada ih pobjedis onda imas MH ili jednostavno se "ne sjecaju kako si ih owno sa meppoom".
Cro room vise tardova nego ostatak garene zajedno.
Udjem u EU room, skoro svaki game zavrsi se 2v2 ili 3v3, rijetko koji 4v4, a veca sansa da dobijes na lutriji nego da odigras game kojis e zavrsi 5v5.

Upravo sam sada odigrao game sa Huskarom.
Zamolio ljude da me ne kickuju sto cu biti afk, morao ici u prodavnicu nesto kupiti.
Vratim se, svi lvl 12-13 ja lvl 6. I na kraju zavrsim game, ja lvll 8, protivnici lvl 13-14.
Nogama sam ih gazio.
To je u cro roomu.

Zatim, imas dobrih gameova u eu high lvl roomovima.
Ali trebas imati gold membership da bi mogao uci jer je uvijek pun.
Preko 229 igraca je uvijek. A da placam gareni da igram War3 koji sam kupio (imam originial), e pa nisam idiot.
Philosopher je napisao/la:
Gdje to?
Ja jednom u 2-3 dana odigram normalnu partiju.
Ovi "known" idioti u cro roomu te kickuju jer te ne znaju, a kada ih pobjedis onda imas MH ili jednostavno se "ne sjecaju kako si ih owno sa meppoom".
Cro room vise tardova nego ostatak garene zajedno.
Udjem u EU room, skoro svaki game zavrsi se 2v2 ili 3v3, rijetko koji 4v4, a veca sansa da dobijes na lutriji nego da odigras game kojis e zavrsi 5v5. :-X

Upravo sam sada odigrao game sa Huskarom.
Zamolio ljude da me ne kickuju sto cu biti afk, morao ici u prodavnicu nesto kupiti.
Vratim se, svi lvl 12-13 ja lvl 6. I na kraju zavrsim game, ja lvll 8, protivnici lvl 13-14.
Nogama sam ih gazio.
To je u cro roomu. :r

Zatim, imas dobrih gameova u eu high lvl roomovima.
Ali trebas imati gold membership da bi mogao uci jer je uvijek pun.
Preko 229 igraca je uvijek. A da placam gareni da igram War3 koji sam kupio (imam originial), e pa nisam idiot. :-X
Prestao sam da dotam ima jedno 3-4 mjeseca..tak da neam blage kako je sad,al uvijek ako sam igrao igrao sam known game da ubijem vrijeme a pretezno sam cw-ove puco tako da nije problem igrati dobar game ako znas :)

Za hlr , par puta sam igrao isto dobar gejm sa vigossom,SK, mym itd itd..
Bar koliko ja znam nije tesko naci dobar gejm, al sve zavisi od tebe samog kakva ti je reputacija i skim si igrao..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.