Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bug prijava :D

178 pregleda · 14 odgovora · otvorena 27.02.2010. u 13:47

Ne znam gdje da prijavim bug ali evo ovde cu

http://www.gamers.ba/slicicemale.php?id=30306

to je moja 1 slika nije sadasnja i kad postam koment na sliku dana galeriju stoji mi ta slika.
Odavno postoji taj bug. Mada niko ti nece obratiti paznju na ovo. Da je Kemo jos tu mozda bi i popravio, ali ovako nista.
StealtH je napisao/la:
Odavno postoji taj bug. Mada niko ti nece obratiti paznju na ovo. Da je Kemo jos tu mozda bi i popravio, ali ovako nista.
Ma ovo cita iz cache-a pa se nesta zeznulo pa ne radi sada ne dodaje u cache kada projenis avatar.
KostamaN1 je napisao/la:
to je do tvog broswera
Kakvog crnog browsera kosta

Lik misli na ovo:

Evo primjer za spy-a, lik koristio ovaj 333 avatar prije pola godine xD I dalje mu stoji taj avatar kod komentara slike dana ili galerije. Isto kao sto kod mene stoji prvi avatar koji sam imao prilikom registracije na forum.
StealtH je napisao/la:
Kakvog crnog browsera kosta :D

Lik misli na ovo:

Evo primjer za spy-a, lik koristio ovaj 333 avatar prije pola godine xD I dalje mu stoji taj avatar kod komentara slike dana ili galerije. Isto kao sto kod mene stoji prvi avatar koji sam imao prilikom registracije na forum.
skonto sam, taman krenuo edit kad vidim notifikaciju :D
Ima puno bugova, možemo o njima pisat do sutra, ali kad nema niko pristup da to popravi.

Sličan je problem sa avatarima na forumu.

EDIT:Nisi dobro razumio komentar, ti govoriš za avatare na komentarima , a bug je i na forumu što se tiče avatara, jer se teško mjenjaju.
skile je napisao/la:
Ima puno bugova, možemo o njima pisat do sutra, ali kad nema niko pristup da to popravi.

Sličan je problem sa avatarima na forumu.

EDIT:Nisi dobro razumio komentar, ti govoriš za avatare na komentarima , a bug je i na forumu što se tiče avatara, jer se teško mjenjaju.
LoL i govorim za avatare citaj

@edit : skile nije to bug napravljeno je da se promjeni avatar za 30 minuta (cache).
Da vam se da pristup admin panelu, j**i me ako bi iko znao to napravit' kako treba osim Keme ili Jasona. Ne javljajte se bezveze, kad neznate o čemu je zapravo riječ. Kao ni ja sam.
iwdnplaysson je napisao/la:
Da vam se da pristup admin panelu, j**i me ako bi iko znao to napravit' kako treba osim Keme ili Jasona. Ne javljajte se bezveze, kad neznate o čemu je zapravo riječ. Kao ni ja sam.
Sto se onda i ti javljas?
StealtH je napisao/la:
Sto se onda i ti javljas?
Pa neznam.
iwdnplaysson je napisao/la:
Pa neznam.
Hahahahahahahaha preko admin panela haha sto me nasmija pa nije ovo SMF.
Ovo mi je najjace

Ma ima bagova ,ali nista strasno
XicX je napisao/la:
Hahahahahahahaha preko admin panela haha sto me nasmija pa nije ovo SMF.
Djesi znaš.
Da je Kemo tu popravio bi, al posto nije...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.