Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fax Fax Fax

75 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.02.2010. u 13:24

Valjda nisam promasio forum.
Stvar je sledeca... hocu ove godine da upisem ekonomski fakultet u bl na univerzitetu.
Interesuje me odakle da ucim za prijemni i kada ce on biti odrzan.Neke informacije imaju na njihovoj stranici ali nista konkretno.Nadam se da ima neko ko je isao ili ide na taj fax. javite te!
Od njega nemash nista, usput ako imash para i ako si dobar u skamanju ko cjela nasa drzava upishi ga. Usput sta je vama na prijemnom mat ili sta ?
FGB je napisao/la:
Od njega nemash nista, usput ako imash para i ako si dobar u skamanju ko cjela nasa drzava upishi ga. Usput sta je vama na prijemnom mat ili sta ?
to i jeste pitanje....neznam sta ce biti pa pitam gdje da nabavim pitanja.
daniel je napisao/la:
Odes na faks i tamo pitas?
Zar je toliko tesko toga se sjetiti?

Imaju i skripte iz kojih se uci i informacije o prijemnom, o broju mjesta, o smjerovima o svemu imaju milion puta vise informacija nego mi ovdje na gamersu.

I otidji na njihov site i pogledaj!
FGB je napisao/la:
brajo moj ti si toliko iskomplexiran da je to nenormalno
ja sam postavio jednu dvije teme, i vidio sam jos par njih, svaki ti je odgovor kod nas sranje, samo pare ovo ono, mito korupcija.
Pa covjek i sam to zna, sta ga boli vise ku**c za to
ti nauci, zavrsi i boli te tuki
doce pravda kad tad
daniel je napisao/la:
Ja mislim da ti je matematika ko kod nas, najbolje ti je da odesh kod njih na fax i raspitash se to ti je najlakse

A za ove iznad boli me ku**c sta vi mislite imate administraciju pa se zalite

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.