Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 4

65 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.02.2010. u 19:41

Moze li mi neko dati link da skinem realizm IV ?
meni je patch 1.0.3.0 pa oce li mi moci ovaj mod ?
I da mi objasni te kako da instaliram ?
http://games.softpedia.com/get/Mods-Addons/GTA-IV-addon-Realizm-IV.shtml
godofwar je napisao/la:
Pa zna li iko ?
Ako hocete banujte me al moram reci da ovaj teski debil. Za sve sto ti treba dizes temu nadji nesto sam. Jesil ikad u zivotu cuo za GOOGLE?? Nemogu skontat kako neko moze biti tolki retard da nece ni da pokusa sam da nadje lakse je svima izgleda dignut temu na gamersu, a i ovi sto pomazu ovakvim idolima koji svako malo dignu novu temu su jos gori.
__GaMeR__ je napisao/la:
Ako hocete banujte me al moram reci da ovaj teski debil. Za sve sto ti treba dizes temu nadji nesto sam. Jesil ikad u zivotu cuo za GOOGLE?? Nemogu skontat kako neko moze biti tolki retard da nece ni da pokusa sam da nadje lakse je svima izgleda dignut temu na gamersu, a i ovi sto pomazu ovakvim idolima koji svako malo dignu novu temu su jos gori.
ako nisi u stanju održati komentar za sebe, ili pomoći prijavi se na drugi forum i tamo govori kako smo "glupi"
mrxilix je napisao/la:
ako nisi u stanju održati komentar za sebe, ili pomoći prijavi se na drugi forum i tamo govori kako smo "glupi"
Ajd nije ni bitno jarane niko tebi nije rekao da si "glup". Djaba se raspravljas, da si pametan skontao bi da ti se niko nije obratio u ostalom prvi put tebe bi citirao da sam htio tebi reci neke stvari. Ako ja ne zelim da zadrzim komentar za sebe to je moja stvar, a cinjenica je da bi jos pola registrovanih clanova "isto" reklo kao sto sam i ja.

Ovaj gamers je nidje veze neki pametni su otisli, a ovo malo sto ih je ostalo ne zamaraju se sa vama odnosno glupostima. I, ako moze ne citiraj me jer tu je pm i gb, ako imas sta za reci da djaba ne spamamo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.