Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

www.bhhosting.org

221 pregled · 18 odgovora · otvorena 19.08.2008. u 11:07

Eh ovako ja i moj jaran odlucili smo posto imamo 2 jake masine u inostranstvu : otvoriti jedan web,game,domain hosting cijene ce biti povoljne kao sto vidite na nasem sajtu ewo poceli smo i njega da radimo,al nase usluge mozemo pruzati preko msna [email uklonjen] ili [email uklonjen],a sajt je www.bhhosting.org.
Sretno ! ! !
btw..cijene ce biti povoljne
evo jos i da kazem da ce biti i free hosting od 500 mb sa domenom yourname.bhhosting.org tj.subdomain
Oces da vam ja odradim site kako treba....

povoljno...
sajt zakon nema sta

neke kategorije

# Debt
# Credit Card
# Insurance
# Investment
# Tax
# Business Plan
# Jobs
# IT Training
# Management
# Home work

LoL kakav je to sajt...ne radi...
NEMOJTE BRACO PAST NA OVO !
OVO JE MUHAMED92 JES BRATAM MOG BANUJTE ME AL ON JE . SKAMACE VAS ZA PARE OCAM MOG .
Jason je napisao/la:
NEMOJTE BRACO PAST NA OVO !
OVO JE MUHAMED92 JES BRATAM MOG BANUJTE ME AL ON JE . SKAMACE VAS ZA PARE OCAM MOG .
; )
kaisera je napisao/la:
www.bhhosting.org je pravi sajt
BRATE KREDITNE KARTICE GLAVNE . HAKOVANE PA JA SAM BIO CARDER STO BI LAGO . NECU DA SKAMAM
Ma kakvi ovi bhhostinZi.

Trebash uzet' hosting iz Amerike / Engleske / Njemachke i slichno.

Jeftinije od nas, a bolje.

(Moje mishljenje)


A shto se tiche Jasona, i ja mislim da je ovo "muhamed92", al'....kome chesh rech' na ovom sajtu da neshto ne radi a da "poslusha"...nikome (uzmi primjer admina: "Ne spamajte" svi odgovoraju "nechemo" i sl. al' ipak spamaju...)


Ima chudnih ljudi na ovoj planeti ...
http://who.is/whois-org/ip-address/bhhosting.org/
JA JARANA BOG VAS SKAMERSKI
VIDITE MAIL OD MUHE
I VIDITE STA PISE POD REGISTRANT INFORMATIONS . NEKA KARTICE TAMO IZ BOGA KU**A .
Jel ovo neki prevarant??
A ovo je muha sto je nama krao setonfo od admina i je***o nam ProGaming server,lik sa Kalibunara,pa mu riddle isao na vrata htio ga slomit pa se mali sasro i prestao sa je*******m
mogu vam javiti jel ovo zavala jer imam ovog "pravog " lika na msnu =)


edit -.-'
jason je upravu
Tema : www.bhhosting.org

mail od pravog lika
d 1 septembra mnogo iznenadjenja <[email uklonjen]>

lik je iz bijeljine i logicno je BN a ne BH =)

GG jason =) hehe



iznajmljujemo od njega server za internet klub
i super je lik cijene su super i lik je isto dobar mozes se sve dogovoriti sa njim nije smor lik =)
Jason je napisao/la:
BRATE KREDITNE KARTICE GLAVNE . HAKOVANE PA JA SAM BIO CARDER STO BI LAGO . NECU DA SKAMAM
naravno...
ahahaha umirem... pogledajte ovo

Administrative Contact Information:
Name: vincent gevraise
Organization: nedam vam french
Address 1: les pressoirs
City: ROEZE sur SARTHE
Zip: 72210
Country: FR
Phone: +33.9087041209
Email: [email uklonjen]

EDiT:ja ti vjerujem jasoninjo
kaisera je napisao/la:
ahahaha umirem... pogledajte ovo

Administrative Contact Information:
Name: vincent gevraise
Organization: nedam vam french
Address 1: les pressoirs
City: ROEZE sur SARTHE
Zip: 72210
Country: FR
Phone: +33.9087041209
Email: [email uklonjen]

EDiT:ja ti vjerujem jasoninjo
Naravn0
Meni niko ne vjeruje .
Jason je napisao/la:
Naravn0
Meni niko ne vjeruje .
ma ti si jedan bot obicni ja sam bio na muhinom msnu kad si ga molio da ti da kreditnu a ti si jedan obicni skamer a muha nije skamer vec stvarno prodaje hostinge ewo i meni je vec dao ko jos oce free hosting nek se javi (BESPLATNO)
Hvala Jason na informaciji
FKT ovo vam ne treba ... kradete Lopatu u ruke i zaradzujte !! XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.