Diskusija
- Forum
75 pregleda · 3 odgovora
Ja znam da postoji neki software koji štiti podatke od onog trenutka kad je instaliran. Znači sve što radiš ostaje dok ne ugasiš/restartuješ PC. Bilo kod nas u školi, sve što se spasi na C disk obriše se, a na D ostaje ako se tamo spasi. Jesi li šta takvo instalirao ovih dana?
To što ti je instalirano zove se Deep Freeze. Odradi System Restore, ne vjerujem da ima drugi način da riješiš to.
Postoji kratica koja otvara meni DEEP FREEZ-a, ali moraš znati password kako bi ga mogao isključiti.
Ako ne znaš password nabolje ti je da ponovo digneš sistem.
Ako ne znaš password nabolje ti je da ponovo digneš sistem.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.