Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.BA ZARAZEN !?

424 pregleda · 19 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 03:24

Molim Administraciju da temu stavi u zanimljive...

Znaci netko pokusava da zarazi gamers.ba

vec su uspjeli zaraziti par profila ali ih nazalost nisam uspio pohvatat sve...
sad za sad imam samo ovaj: http://www.gamers.ba/profil/NIJE_BITNO/
Ako nemate neku zastitu -ne otvarajte profil!

Evo slike profila :

KLIK!


------------------------------------------------------

Temu sam postavio kao pomoc administraciji i upozorenje korisnicima....

Izgleda da nas Chuck nije dovoljan ili nas je napustio...

Pa brate, a kakvu bi stetu taj virus mog'o da nacini, osim ako nije napravljen da krade pw-ove, kakva mu je jos uloga?

Stvarno nisam upucen u takve stvari, a volio bih znati, znam da se tako mogu pw-ovi ukrasti, a ne znam kakvu stetu moze da proizvede, po koristnike, ili kakvu stetu moze da proizvede za G.ba uopste??


p0zzz9-)
Dabogda ga ash uhvatio.
v3Tr0x je napisao/la:
Dabogda ga ash uhvatio. :D 8)
aj zovi kad ustanes, ako ustanes :D
milan je napisao/la:
aj zovi kad ustanes, ako ustanes
Neću ni spavati, zvaću te oko jedanes' da se uvjerim da si budan. =)
otisao Chuck u penziju xD

Ja uso na profil nista mi nije pisalo :S

nod 32 imam i sve stranice koje su zarazene on mi ne da da na njih udjem ovde sve normala....???


Ma to je nešto do tvog kompjutera ja sam ušao sve normalno
jao kako lik otvori temu pa da spamaju >.<
kakvi virus kakvi zarazen profil to je tebi comp nevalja
ma teme :/
HeadacheR je napisao/la:
Ma to je nešto do tvog kompjutera ja sam ušao sve normalno
Mozda si usao bez ikakvih upozorenja jer ti je antivirus slab i ne prepoznaje malware
- AVG site scanner nije našao ništa..
uu jbt ja otvaro njegov profil :S

ev sad sam ponovo otvorio nista meni nema
:S
fobia je napisao/la:
Mozda si usao bez ikakvih upozorenja jer ti je antivirus slab i ne prepoznaje malware :D
kaspersky :D
ma nidje veze :D

sve rega kod mene
The website at www.gamers.ba contains elements from the site www.777kb.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.