Evo ukoliko neko zeli bas da se izbrishe, a ne da deaktivira profil, sve sto morate uraditi jeste biti logovani na vas FB account i posjetiti slijedecu stranicu - http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Edit: Nadopuna - procedura traje 14 dana, ali nakon njih, vas FB account stvarno vishe nepostoji i nije ga moguce aktivirati.
Edit: Nadopuna - procedura traje 14 dana, ali nakon njih, vas FB account stvarno vishe nepostoji i nije ga moguce aktivirati.