Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

balkan-gamers

127 pregleda · 6 odgovora · otvorena 06.06.2009. u 22:08

Evo za one koji su vec posjecali ovaj sajt sajt je ponovo proradio imali smo nekih problema sa serverom jer nam se uvuko neki virus i dosta toga nam izbriso ,a za clanove koji nisu posjecivali sajt sada je vrijeme da ga posjete
http://www.balkan-gamers.com.ba

Registrujte se i postanie jedan od nasih clanova .
Unaprijed se zahvaljujem svima koji se registruju .
NAPOMENA:Clanovi koji se ne registruju nemogu pregledati forum
I samo si se radi ovoga reg ?

OMG!

Sto se tice stranice - ....
Iskreno eto 2 samo radi truda . Mogu i ja otici na adsl i napraviti stranicu besplatno samo udjem na profil i tamo napravim stranicu .. com.ba shops.ba i tako dallje ne mogu nabrajati .

Iskreno 1 od svega ali radi truda 2

P0zz
5

btw. Pošto je gamers engleska riječ, onda si trebao napisati umjesta balkan, balcan.

GL u daljnjem radu
nek vam je shajrom, nesvidja mi se forum jer nije jedinstven! napravite nesto svojom mukom, i onda cu posjetiti, ne ja nego sigurno svi..

btw. naziv sajta bezze!

edit.
pa ni postovi vam nisu orginalni omg XD
Topic: Ultimate CS Faq (haman sve o CS-u)

oplako sam
eto neki koji nisu posjecivali, mogao bi nam objasniti malo o cem je rijec etc etc.... a ne reci ovo vam je forum i hodite vamo :S izgled u minusu drugo pola engleski pola bosanski... neznam kako al mora se moci editovati . Dalje , ja neznam sta je ovo banner jedina slika (ispravite me ako grijesim) uzasna fkt ....kako god vidim sta si htio postici time valjda da se vidi da je o svemu al ide balkangamers i fudbal :S nekako ne logicno :S... boja foruma uzasna bjelo nesta plavo zuto fuj fkt...predlazem za boju smjedjno-zelena ili smedjo-naradjasta ... perfektne su obje kombinacije....

sve u svemu ocjena -2/10 :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.