Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

993 pregleda · 26 odgovora · otvorena 17.05.2013. u 20:08

A jeste navalili ko sivonje  

Ne mozes stic upratit' sve ovo ,svaki dan nesto novo ::SpiderpMan::
Sve je uredu ja sam novi registrovani član preko fba.
Ne znam jel bug ili šta. Kada izbrišem iz aplikacija, ne mogu opet.
Milan_Tarot je napisao/la:
Ne znam jel bug ili šta. Kada izbrišem iz aplikacija, ne mogu opet.
samo ponovo otvori /q/facebook/connect
Bravo mačko 
Ide polako sve kako je i planirano svi ce bit' blagovremeno obavjesteni, kako se budu nove stvari testirale (tj istestirale).
fino fino napreduje site..
Bog te blagoslovio!

Samo naprijed GBA!
SVAKA CAST !
Sve pohvale administraciji.
vidi se da se momci trude  
LaWU je napisao/la:
A jeste navalili ko sivonje  

Ne mozes stic upratit' sve ovo ,svaki dan nesto novo ::SpiderpMan::
Slažem se potpunos tobom  Svaka čast , samo naprijed
Lol "Uvezi se"  

Respect za ovo, samo nastavite sa radovima.
Uvez' se , sta sad  
Kad si več uveo i ovo molio bi da sakriješ teme od članova koji nisu u izabranom forumu. Ne vidim smisao prikaza teme ako će mi izbaciti poruku "Nemaš pristup izabranom forumu !"
shoT je napisao/la:
Kad si več uveo i ovo molio bi da sakriješ teme od članova koji nisu u izabranom forumu. Ne vidim smisao prikaza teme ako će mi izbaciti poruku "Nemaš pristup izabranom forumu !"
Apsolutno se slažem sa ovim, recimo tema o BekaNu me zanima i ne vidim razlog da bude u IF-u, kliknem k'o čo'jek i ona poruka me mentalno i momentalno sjebe.
Vidim izabrani su ovi beta testosteroni sto ce testirati prvi i tkt, pa mene samo zanima eto ako moze posto ti ne citas poruke Safete da se objasni zasto je izabrano 6 beta testera a ne recimo 5 ili 10, i zbog cega izbor prevagnuo pa da budu testeri. Boze sacuvaj da hejtam samo eto da znam da i mi ostali koji zelimo postatio dio tima znamo sta treba raditi.

A za ovu promjenu autorizaciju, if ikonice i sve ostalo VELIKA POHVALA, RESPECT i SKIDAM KAPU jer gamer je dugo vremena bio jedna velika K**ČINA dok prave osobe nisu dosle tu i pokrenule ovo evoluciju sajta. Svaka čast #SeneMi.

I btw. Dva buga: Kada saltam neciji guestbook i idem 1,2,3,4,117 stranica i vratim se na prvu stranicu, kliknem na upisi se ne otvara se prozorcic onaj..

Dalje: Htio sam promjeniti pw dok sam bio izlogovan i isao sam zaboravio password, upisao nick medjutim poruka nije stigla na mail evo nakon sat, sat - ipo .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.