Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba - Prijedlozi

3.228 pregleda · 131 odgovor · otvorena 28.01.2013. u 20:44

Pozdrav svima!

Dugo vremena nije osvanula ovakva tema. Bilo je nekih pokušaja, ali pokretači su bili članovi koji nisu u administraciji, pa ništa od toga nije ozbiljno shvaćeno.

Cilj svega jeste da vidimo šta korisnici žele, jer oni čine ovaj portal (ne bogomi mi :D). Bezveze se truditi i raditi nešto ako se korisnicima to ne sviđa.

Dobrodošli su prijedlozi bilo kakvog tipa - od onih tehničke prirode do administracije.

Trenutno u planu imamo turnire u popularnim igrama (CS:GO, Dota 2, LOL), te vraćanje gathera/mixeva.

Obratite pažnju i na vijesti, IF, eZine...

Da ne dužim ja... Sada je sve na vama!
Moja velika molba ako moze da se otvori Fascikla kao sto ima u tehnickoj zoni hardware, software i konekcija ili slicno, vezna za Android ili ostale siteme ili samo fascikla Smartphone ili sta vec :)
Evo ja predlazem da gamers.ba skupi jednu skupinu online igrica koje mogu igrati samo korisnici. I da svako ima svoj score. Bilijar, Bacanje ptica itd.
Dajte ljudi ba sta Vam je kakvi prijedlozi,kaki bakraci nema od toga nista. Procitao sam skoro sve dosta jako zanimljivih stvari bi se moglo uraditi ovdje ali ovi admini,moderatori i ostali kofa admini samo znaju puci samar i nista drugo (ne svi admini). Admini se svadjaju medjusobno, ovaj pise vlex nista ne radi, i onda i on pocne gluposti pisati i onda svi za njim, a ako neko od obicnih korisnika napise nesto odmah samar, ma znate sve. Samo od ovih prijedloga nema nista ovaj gamers.ba polako se gasi za godinu dvije nece ni postojati, a Vi spominjete na Gather sisteme za koje su toliko puta pisali pravi se Gather sistem i nikad nista.
SVE PROPADA
Pozzz (volio bih da nije tako ali gledam realnost)
Prijedlog: Stavite neki search za pretragu tema, mozda ima vec tema i da je pomogla, da ne dize novu temu [samo registrovani mogu search] mislim da to nekako fali :$
Predlazem ovim balavcima da se prestanu kurciti!
TheOtac je napisao/la:
Otvorite SA:MP server
Reci da se šališ.
Dzavide svaka ti čast 

- vratiti gather
- vise raditi lol mixeve (kao sto je prije za cs bilo..)
- ubaciti neke nove stvari u Shop
- napraviti kao neku kladionicu di stavljamo "dojave"..
gl =)
raspodjelite moderatorska mjesta po boardima koji su slobodni i koji moderatorsko mjesto nisu vidjeli od smrti Isusa Krista.

Vise LOL Mixeva

Pobanat ove sto svako malo prave se glupi tako da imamo mir na portalu.

Ne citirajte mi postove da sam 1997 godiste. Cao.
Da autor teme koji stavi da je vrsta LINK da mu se ukine mogucnost ocjenjivanja tog samog linka, samo da vidi rezultat
Predlazem da se za sliku dana dopusti svim clanovima gamersa da glasaju a ne samo clanovima administracije ili ne znam.
Eto , samo prijedlog !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.