Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dojave na kladionici

812 pregleda · 37 odgovora · otvorena 18.11.2012. u 22:22

Pozdrav, znam da ovo nema veze sa gejmingom ali bi molio admine da ostave temu jer ima tu puno kladionicara a ovo me bas zanima.

Svi vi sto se kladite sigurno ste nekada otvorili neku stranicu sa dojavama, ima tu raznih stranica od onih koji traze velike sume novca (100-200e) , onih koji daju dojave "besplatno" do onih koji dadnu dojavu za jednu SMS poruku koja kosta 1-2 KM . Zanima me dali ste ikada odigrali dojavu i stvarno dobili neke pare pomocu dojave, naravno mislim na kvote u rasponu od 20 pa vise. Evo druga , treca noc kako ganjam neke "dojave " i padam , jer sam budala .

SPAMERI ZAOBIDJITE TEMU , CHEEERS
Ja sam dobio dojavu 23 kvota, govore 100% sigurna.
Ja bezveze uplatim 1 KM i dobijem 
Meni je jednom haver reko' dojavu 20 kvota bila, i prodjem al to samo jednom. Bilo je mali milion fula dojava al bas. Tako da ne obaziri se puno na to. 
Jesam par puta ali na marku nažalost i prolazilo je ovako nekad naletim na fb . Treba uvijek pokušat što da ne :)
pitaj limu, on je na dojavama velike pare uzeo

Post dobio aplauz od Limmaa

Nisam nikada igrao, iako sam par puta našao neke dojave i kasnije na telekstu saznao da su bile tačne .
Prije mozda 2 godine sam to trazio po fbu,znaci bio sam lud za tim.
Ko god mi sta kaze ja sam baco pare,i naravno nikad nista nisam dobio.Nikad necu zaboravit jednog frajera,poslo mu ja 20 km kredita dade on meni "dojavu" i pade znas,kaze on meni :"jbga druze vise srece drugi put".

Zato se sad smijem ovim,polahko dodje sve na svoje.
"javne" dojave NE postoje !
Stavite sebe u situaciju da imate dojavu sta biste ucinili ?
Danasnja dojava perfektna, nisam se nikad lakse "olaksao" za 12km.

Sto se tice ostalih imao sam par dojava koje su glatko prosle, one po 30 kvote i manje po 5-6.

Istina je da se dojave ne sire, al' i kod nas zaluta neka 100% sto je sigurna..
majaba je napisao/la:
sve što imam dijelim s drugima :)
sta cekas onda ? :D
nikad nista nisam dobio na tim dojavama , a jednom sam igro , srecom samo 5 maraka uplatio ,
a neki dan mi prijatelj slao na fb , kaze evo neka dojava 28 kvota , i ja kontam u sebi , necu igrat nece 100% proc , i na kraju sam uvecer vidio da je prosla dojava
Lima je napisao/la:
Danasnja dojava perfektna, nisam se nikad lakse "olaksao" za 12km.

Sto se tice ostalih imao sam par dojava koje su glatko prosle, one po 30 kvote i manje po 5-6.

Istina je da se dojave ne sire, al' i kod nas zaluta neka 100% sto je sigurna..
Doduse zaluta,al valja je utrefit.
majaba je napisao/la:
sve što imam dijelim s drugima 
Bolje da nisi..

Umalo dojava, ljudi se poklase po terenu a ja dvicu prvo poluvrijeme, skak'o po Nedzaricima trazio Premier kladionicu.
Lima je napisao/la:
Bolje da nisi..

Umalo dojava, ljudi se poklase po terenu a ja dvicu prvo poluvrijeme, skak'o po Nedzaricima trazio Premier kladionicu.
bravo , isto tako tu dojavu dobio , nije bilo prelaza pa igro dvicu 1 poluvrijeme :S
Lima je napisao/la:
Bolje da nisi..

kafa i dalje stoji ? 
majaba je napisao/la:
kafa i dalje stoji ? 
Ponesi lovu i vazi.
Tuka u kladionici mi u listiću sa 4 para bude i jedan prve turske lige kvota 1.03 a protivničkom timu 25 kvota za pobjedu i ona meni otkuca dvicu umjesto keca. Bilo mi kasno da vratim listić da ga prepravi pošto sam na putu bio i reko da vidim kako mi je prošo listić kad sam shvatio da sam prošalo listić kvote 33. I na kraju iphone kupljen od tog listića i čokolada radnici što je grešku učinila.
Nidje veze sa temom, al slucajno naletio na ovo:  

Braco moja upravo sam dobio 14000 din. Kako? Odem ja u kladionicu sa drugom da on odigra tiket ,ja nisam hteo jer u poslednje vreme nisam imao srece,ali sam u dzepu imao 500 din namenjenih za pice ... Drug je odigrao tiket i krenuo da mu zena iskuca ,ispred nas se zatekao lik ,koji se kasnije odvezao sa Audi A8 , na papiricu je bila jedna sifra ,sifra utakmice Crvena Zvezda - Partizan ,na kome je odigrano 2-1 , posto nije pisalo koliku sumu novca zeli da stavi na to ,radnica ga je upitala ... Sta je lik odgovorio?.. Odgovor je bio : 10 000 .... Ja i drug ne verujemo ... Uplati covek i odveze se ,takodje uplati drug i krenusmo i mi . Odmakli smo se mozda 50 m od kladze i ja se okrenem i krenem prema kladionici ,drug pita gdeces ? ja kazem idem stavim pare na isto .. Odem lepo i uplatim 500 din ..... Utakmicu sam gledao samo prvo poluvreme i rekao calu na poluvremenu :drugo poluvreme gubimo .... Sto se i obistinilo ...

Fudbal u zemlji Srbiji je odavno propao ,a mi smo debili sto ga vise i pratimo ,steta je sto i ostali sportovi stradaju od strane BUDZOVANA koji drze sve u svojim rukama ...
U kladionicu vise necu uci kad je u pitanju srpski sport ....
majaba je napisao/la:
sve što imam dijelim s drugima :)
Svaka cast ako je tako...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.