nera_f je napisao/la:
Hmmmm... Dugo gledam da li da napisem post jer ono sto mislim, mnogi ce smatrati debilnim ali eto.
Prvo to sto predlazete Vlexa mi je pomalo apsurdno. Na stranu sto se ja ne slazem s njim, to nema veze s mojim misljenjem. On ovdje ima `najvecu` funkciju i mislim da je od nas iz administracije (uz relu) najbolje odradjuje. Ali sta je zapravo kordinator svega ovoga. Koliko sam shvatio, to bi bila osoba koja bi nas kontrolisala. Do sada je to bio Denis, ali zbog obaveza nije vise u stanju. On je bio idealan za to jer se sa svima slagao. Tesko da bi to mog`o biti Vlex ili 100kaa. Vlado je ruku na srce premlad da ne kazem predjetinjast za takvo nesto, dok je Pele prenezainteresovan. Opet kazem, nista licno to je moje misljenje.
Ko bi to mogao biti ?
Prvo... Ja ne vidi uopste potrebu za bilo cim... Takodjer mislim da ni bilo ko iz administracije misli da je takva osoba potrebna... Ako bi neko trebao da bude onda je to vjerovatno ash ili Armin (linux) tj. ljudi koje cemo mi iz administracije postovati kao takve.
I za kraj... Meni je sve ovo budalastinja !
cheers
Idd, vlado jeste premlad osoba, ali takvi nam trebaju, na mladima svjet ostaje, ado ima kontrolu nad situacijom i u jednu ruku ado odulucuje, po meni je to najvise zasluzio Ash, al tu sljedi sljedeci problem, Adu boli
ku**c za sve, ili se to tako cini ? kako god, ash je tu mnogo dugo, cini mi se da je vec davno izgubio nadu,( To je moje misljenje ).. eto vidit cemo sta ce biti finalni odgovor, al uvjek kako kazu, vrijedi pokusati, polozimo svi zajedno nade u vlex'a pa da vidimo kako ce on da kontrolise, i kako ce on da stvara pravdu oko svega, To je to,
Btw reload, po mom misljenju on to ne zasluzuje, pricali smo par puta, ali eto, Moze cak on da bude, pa vlado, lako je promjeniti kordinatora, head admina, bitno je ko ce donjeti svjetliju buducnost portalu koji je to od 2k1
/yassa