Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

Web Host

243 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.02.2010. u 14:55

Pozdrav gameri. Potrebani mi je web hosting neki skromni paket da instal forum.. Eto ako je netko zainteresovan evo mu ovi bodovi 
Rješenje
Imam ja
podatke dobijas na PM

to sa onom temom o joss_boss sto je psotavio da sam scammer lika nikad nema ja imam na mailu dobio hon beta keys 3 key od s2 games i lik dodje jednom mene nema i kaze scamm postavi temu .. :S

ako ne vjerujete trazite dokaz od nedac za web hosting sto sam mu dao hvala dovidjenja 
carNage je napisao/la:
Imam ja
podatke dobijas na PM

to sa onom temom o joss_boss sto je psotavio da sam scammer lika nikad nema ja imam na mailu dobio hon beta keys 3 key od s2 games i lik dodje jednom mene nema i kaze scamm postavi temu .. :S

ako ne vjerujete trazite dokaz od nedac za web hosting sto sam mu dao hvala dovidjenja 
potreban ti web host da install forum , a meni na pm nudio web hosting paket da kupim :S
carNage je napisao/la:
Imam ja
podatke dobijas na PM

to sa onom temom o joss_boss sto je psotavio da sam scammer lika nikad nema ja imam na mailu dobio hon beta keys 3 key od s2 games i lik dodje jednom mene nema i kaze scamm postavi temu .. :S

ako ne vjerujete trazite dokaz od nedac za web hosting sto sam mu dao hvala dovidjenja ;)
LAZEEE!!! NAJVECI PREVARANT NA G.BA
Evo c/p poruka sto si mi poslao:
Zdravo. Nas hosting vam daje veliki popust i zagarantovan uzitak!

WEB Hosting- Zavisi koliko zelite prostora

Counter Strike- 14,24,32 Slots za samo 7€
SAMP- Zavisi od broja slotova
Team Speak- Po dogovoru od odredzenog vremena trajanja

Za sada smo izbavili te cijene.

S poštovanjem *Provod Host*

Uskoro i Nas WEB!

Za sve informacije: [email uklonjen]

EDIT: Odlicno namijestanje bodova. Bravo.
carNage je napisao/la:
Imam ja
podatke dobijas na PM

Možda namještaju bodove 
Jewel je napisao/la:
Evo c/p poruka sto si mi poslao:
Zdravo. Nas hosting vam daje veliki popust i zagarantovan uzitak!

WEB Hosting- Zavisi koliko zelite prostora

Counter Strike- 14,24,32 Slots za samo 7€
SAMP- Zavisi od broja slotova
Team Speak- Po dogovoru od odredzenog vremena trajanja

Za sada smo izbavili te cijene.

S poštovanjem *Provod Host*

Uskoro i Nas WEB!

Za sve informacije: [email uklonjen]

EDIT: Odlicno namijestanje bodova. Bravo.
to i meni nedac slao :S
- Al' najtuznije od svega ovoga je to da je on digao temu u 14:55 a ovaj napiso post u 14:55.. Pa nije...

Al' et nek vam bude.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.