Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

"Lajkovi" na facebook-u

94 pregleda · 2 odgovora · otvorena 04.01.2013. u 11:37

Juce sam pitao za auto like skriptu za fb,ali mi rekose nema takve skripte,ali mi neko rece za sajt addmefast,na kojem mogu naruciti lajkove. Medjutim kada sam otisao na sajt i narucio lajkove nista se nije desilo,tj.nista nisam dobio. Pa me zanima da li taj sajt radi uopste i da li ima neki drugi nacin da narucim ili zaradim odredjen broj lajkova za odredjenu stranicu? :D
ako hoš lajkove na status ili slike javi se na pp , ja cu ti dati lajkove 
add me fast radi na principu da ti dajes nekome odredjeni broj bodova da ti on zauzvrat lajka stranicu , subskrajba chanel ili fb profil , pregleda video lajkuje video i slicno. Ja sam to prije koristio i to stvarno radi . E sad fazon u tome ti je da i ti moras drugima to raditi da bi dobijao te bodove koje ces ti kasnije davati drugima . Dakle sve to kruzi , ti nekome das bodove da ti lajka , onda on nekome da bodove da mu lajka pa na kraju kad ti nekome lajkas opet ti bodovi kod tebe zavrse. UGL ja sam iz toga naucio

AKO HOCES PUNO LAJKOVA MORACES PUNO LAJKOVA DA DAS . ZNACI BRATE SJEDI CITAV DAN I SAMO LAJKUJ I SKUPLJAJ BODOVE PRESKACI ONE SA MANJE BODOVA I LAJKUJ ONE SAVISE BODOVA ( 8-9). :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.