Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

YouTube problem

161 pregled · 6 odgovora · otvorena 22.09.2012. u 11:12

Pozz gameri
E ovako ja sam pokusao da uploadujem video na yt koi je 1h ali nije moglo, e sad sam gledao neke snimke kako da stavljam duze od 15 min i kad sam dosao do toga ovo mi pise :/
Vidis da ti dole pise da samo do 15 minuta klipove. Nakon nekog vremena, kad hoces da upload novi klip, pisat ce ti kao "Cestitamo, od sad mozete uploadovati klipove duze od 15 minuta"
miire je napisao/la:
Vidis da ti dole pise da samo do 15 minuta klipove. Nakon nekog vremena, kad hoces da upload novi klip, pisat ce ti kao "Cestitamo, od sad mozete uploadovati klipove duze od 15 minuta"
A kako ovaj lik moze :
http://www.youtube.com/watch?v=Ojsjjam3H_E
AdiSba je napisao/la:
Evo sad sam ja uradio kao ovaj lik. Zatrazio sam taj code da mi dodje na mobitel i aktivirao sam.

Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes.

Ne znam sto to nece tebi. Kad si napravio acc, da li imas copy right opomene i to?

Post dobio aplauz od KRYSTAL

miire je napisao/la:
Evo sad sam ja uradio kao ovaj lik. Zatrazio sam taj code da mi dodje na mobitel i aktivirao sam.

Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes.

Ne znam sto to nece tebi. Kad si napravio acc, da li imas copy right opomene i to?
E brate oke je sad znam sto je, imam jednu opomeni :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.