Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LAPTOP

514 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.11.2004. u 01:22

Najnovije dvostruko ubistvo dvojice zaposlenika IT Compters iz Gracanice, dogodilo se radi 5 laptopa u vrijednosti priblizno 13 000KM, ubica je narucio robu koju nije platio i nakon laznog petog primjerka odlucio se da ubije te jadne ljude!
Zar u ovoj zemlji vise nema nista sigurno, ovo je postao divlji zapad!!!
Druga smo zemlja u Europi po "kriticnosti"
Ovo je cista kriza...boze pomozi !
nek nam je dragi Allah *** buda jehova hare krishna itd.. kako ko u sta vjeruje na pomoci :/
pa onaj leptir jadan lik iz bugojna nako znam lika imo je malu et sada se trebo zenit a mala mu pica upol samo da vidite i vidi sta mu uradi seljacic nas neki j**o mu b0000g ***** glupu (soryy admine z*** psovanja al lika mi je zao)
staces u nas bi majku prodali za 2km, a ne ubili covjeka kakva nam je drzava
Izgleda da je divlji zapad bio cilvlizovaniji... Ubiti dvoje ljudi tek tako ja bi toga pravo na elektricnu
ne mogu da vjerujem... sta se sve danas dogadja!
taj lik je totalna psihopata.. cuj 2 ljudi da ubije radi tih.. j.be.nih laptopa'a kako je imao mu.da no-coment !
ama ljudi ovo nije normalnO !
postat cemo gori od amerike !
a bili samo raj na zemlji !
Najnovije dvostruko ubistvo dvojice zaposlenika IT Compters iz Gracanice, dogodilo se radi 5 laptopa u vrijednosti priblizno 13 000KM, ubica je narucio robu koju nije platio i nakon laznog petog primjerka odlucio se da ubije te jadne ljude!
Zar u ovoj zemlji vise nema nista sigurno, ovo je postao divlji zapad!!!
--------------------------------------------

kad ne znas o cemu se radi ona nemoj djabe i pisati !
Ljudi su iz Bugojna i da si havetan proucio bi jednu fatigu za njih !
sinoc je bila dzenaza (sahrana) kako ko kaze !
Ne pamti se kad je bilo onoliko ljudi na dzenazi kao jucer i zato se ti pj3snik ne javljaj ako ne znas odakle su bili momci !!
Lock this !
Dogadjaj je fakat tragican u to nema sumnje. Ja sam mislio da sam save, dok jutros nisam cuo zvono i ugledao komsinicu. "Izgleda da su ti obili auto"
Odem tamo razbili idioti sofersajbu zadnju hebo ih otac. Hajd da je to nekakvo auto dobro, nego ba obicni Fiat hebo ih... argh jesam ljut nesto posebno. Ovo je samo jos jedan od argumenata da su uvede zakon slican ako ne i isto onom iz Amerike.
KO TI PROVALI NA PRIVATNI POSJED, IMAS PRAVO FRAG-ati. Bilo bi i tada lopovoa ali manje, ja mislim .... tzzz
Ah jes mi IT computers neka firma... levati najveci!
Kaze moj dedo:bolje i on nego ja !
Stvarno mi je zao momaka iako ih nisam znao !
Treba zvati EFBIAJ
lik je totalni kreten...
preko 140 prevara za 3godine.
pa mogo je i njih prevatit .. pobjech sa lapotima a ne pobit ih otac ga j**o ..
A to sve u mom naselju preko puta mene bilo
Ja navio.
Bio saućesnik

webz je napisao/la:
Ah jes mi IT computers neka firma... levati najveci!

Ne bi se trebao sa ovim stvarima zahebavati !!!
tako je , a ti ne psuj !
skrati jezik , da te ne skrate sa poenima !
stash, kod nas se ljudi ubijaju za metar zemlje ili jednu ovcu, ovo me ni najmanje nije zacudilo. Poslije rata opste je poznato da bosnom hodaju mentalno "puknuti" ljudi i ti takvi se na americkim sudovima brane na osnovu "mentalne neuracunljivosti", tako ce i kod nas umjesto u cuzu u ludnicu i za par godina opet su free i jos ludji nego li su bili. Svi su bosanci koji su prezivjeli rat ludi manje-vise, dokazano kada je druge godine poslije rata dolazio onaj doktor (sta li je vec), psiholog, sociolog, neki Qrac i ustanovio da samo 5% bosanca nije traumatizirano i tih 5% je bilo onih povratnika iz europe.
Ovaj bih topik nazvao "bijeda, lopovluk ili razbojnistvo".

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.