Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Medusa 5.1 @ Problem 100 bodova hitno

0 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.11.2007. u 23:24

Imam problem sa sluskama,do neki dan su radili sve extra,e sada kada pucam krchi mi zvuk,znaci kad rafalam isto kao da odjekuje ali vise krci.
Dirao sam kablove itd...Nije do kablova.Slusalice nisu dugo koristene.Nadam se da necu morati kupovati druge ,dao sam 130KM za ove
HITNO POMAGAJ MOLIM TEEE UBIT CU SEEEE
DRUG PROBAJ U CONTROL PANELU/SOUNDS
PROBAJ SMANJITI "wave/mp3" . Smanji ga na pola odprilike.Imao sam isti problem,tako sam ga rijesio.Ili probaj u igrici smanjiti volume.Ako igras cs u konzolu ucukaj "volume 1"
kako sam ja vidio neki su popravili ali i sami neznaju kako..

al mozda ti ovo pomogne...

http://www.tomshardware.co.uk/forum/52482-29-fixed-medusa

http://www.tomshardware.co.uk/forum/52443-29-medusa-8790-headset-bass

GL
E ovako drug,ja imam Medusa 2.1 Stereo,one nemaju zvucnu,al ovako probat cu ti pokusati,meni je tako normalno da krci malkice,sada neznam kako je kod tebe jer sluske su skoro iste,probaj ovako.Iskljuci slusalice skroz iz PC-a..Reinstaliraj drivere od zvucne..I ukljuci u neki drugi USB port,i probaj vidi oce li ti raditi.Jer i ja sam imao taj problem,al meni je to prirodno da malo krci,tako su uradzene Medusa.Mislio sam da su pokvarene ali nisu GL

Post dobio aplauz od Schulz

E ovako drug,ja imam Medusa 2.1 Stereo,one nemaju zvucnu,al ovako probat cu ti pokusati,meni je tako normalno da krci malkice,sada neznam kako je kod tebe jer sluske su skoro iste,probaj ovako.Iskljuci slusalice skroz iz PC-a..Reinstaliraj drivere od zvucne..I ukljuci u neki drugi USB port,i probaj vidi oce li ti raditi.Jer i ja sam imao taj problem,al meni je to prirodno da malo krci,tako su uradzene Medusa.Mislio sam da su pokvarene ali nisu GL
nFk`Pesnik^^ je napisao/la:

jao hvala ti...rade sad a i volumen sam morao malo smanjit bio je 5 sad je sve ok jao kakvo olaksanje ne mogu da vjerujem huhhh spasi mi 130 KM nije mi zao bodova TNX PUNOO
bilbo. je napisao/la:
jao hvala ti...rade sad a i volumen sam morao malo smanjit bio je 5 sad je sve ok jao kakvo olaksanje ne mogu da vjerujem huhhh spasi mi 130 KM nije mi zao bodova TNX PUNOO

ma np qme..Hvalim te BOZE pa sam i ja nekome nes pomogao
znaci problem je bio na zvucnoj i probao sam na zvucnicima 5.1 isto krci tnx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.