Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hardware - pomoc oko hard diska

103 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.05.2013. u 22:01

Zdravo svima, imam problem sa hdd. Mnogo stopa i zelim kupit novi. Spreman sam dati do 150 km za hdd.

Pa da mi predlozite neki iz plus computers. I zelio bih pitati jos mozeli se kupit ovdje u plus online jer vidim pise nesto i ima neka dostava ako je neko malo vise upoznat sa time da mi objasni malo hvala unaprijed  
Bettany je napisao/la:
hvala brate a dali znas moze li se narucit online posto vamo nesto pise dostava djaba ako je proizvod preko 100 km, dali ima neko ko je tako uzeo
Pa ako pise da se moze narucit, sto ne bi moglo? Iz Sarajeva si, ne kontam sta je fazon narucit, prohodaj nisi udaljen 500 kilometara xd (ispade da je Sarajevo New York)

brick - sata kabl crveni 3KM svugdje, pouzdana informacija
prije nego što kupiš novi HDD odradi wipe na starom možda ti to riješi problem (bad sectors)... ako ti treba pomoć PM me slobodno :)
orochi je napisao/la:
Pa ako pise da se moze narucit, sto ne bi moglo? Iz Sarajeva si, ne kontam sta je fazon narucit, prohodaj nisi udaljen 500 kilometara xd (ispade da je Sarajevo New York)

brick - sata kabl crveni 3KM svugdje, pouzdana informacija
Meni uvijek daju dzaba taj SATA kabal, mada ja kupim naknadno sa onim zakackama jer oni stock su ofirni.
Ako ipak mozes do 150KM zasto ne bi uzeo ovaj od 1TB, 140KM u next.ba
http://www.next.ba/product.asp?product=tvrdi-disk-wd-caviar-blue-1tb-sata-3&code=0130465

Ja sam ovdje uzeo SSD i dovukli su ga sutradan ujutro, dostava je bila besplatna za Sarajevo, sada je izgleda dostava 10KM za proizvode ispod 150KM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.