Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 20 bodova

Ezan.

387 pregleda · 19 odgovora · otvorena 28.06.2010. u 02:41

Eh ovako. Nadam se da nisam fulio podforum, a ako jesam, halalite mi.

Imam jedno pitanje na nacionalnoj osnovi. Interesuje me zašto hodža drži ruku na uhu, kad pjeva ? To me uvijek fasciniralo, i kada sam ja to pokušao, da pjevam i da sebi čupam uši, nije mi pošlo za rukom. Evo dajem bodove onome ko mi pomogne da to radim u isto vrijeme. I u koju školu moram ići da naučim sve o tome. Hvala.
spectre je napisao/la:
pjevam, čupam.
Ku***m te lupam.
njanja je napisao/la:
Ku***m te lupam.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
1° on ne pjeva nego uci
2° ne cupa usi, nego drzi prst na uhu da bi cuo sam sebe
3° cao, nisi zanimljiv.
njanja brate.
Hodža kad' pjeva stavi prst na uho zato što nema sluha
Znaci 100 % neko skamo acc znam ja jarana isto radio ;) bolje admine ban ga da ne abusaju il gag il nesto :D
miaky je napisao/la:
AHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH

UMRO
Ovo treba bit zanimljivo, right?

Zanemarimo to što je pola 3 ujutro, i što nemaš pametnijeg posla trenutno. I što si mogao naći na Google-u odgovor, a čisto sumnjam da te zanima odgovor.

Takva je molitva jednostavno, radi pravca Kible or whatever. Nisam vjernik, al mislim da je radi toga. Jer nešto slično tome je bula govorila na času Vjeronauke.

Obavezno je da drži tako ruke dok okuiše.

http://4mp4.net/how-to/in/424-21/How-to-azan

Ako hoćeš da naučiš...
Hodža wannabe DJ ? Možda mixa pa drži prst u uhu ?

Il' pak provjerava akustičnost prostora ?
miaky je napisao/la:
Gledaj teretane XD

Isplati se ici XD

Btw NJANJ izvini sto se nisam pozdravio onda imam slab vid pa dok sam skonto ko je XD

HALALI BRATE ♥
Seksanna je napisao/la:
Hodža wannabe DJ ? Možda mixa pa drži prst u uhu ?

Il' pak provjerava akustičnost prostora ?
Vadi med.
njanja je napisao/la:
Vadi med.
Ne, j**e bijesne kokoši.
skontate li vi sta kad hodza zavija u dzamiji neki ku**c drobi xD nisam musliman al me interesuje (il vi reda radi dodjete "moliti" a nekontate sta pricate ... )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.