- Dobro vece dragi gameri : )
- Evo ne odlucan sam danima koji komp da uzmem...ovom mom je vise dosao kraj : )
- Eh znaci, ako neko napise najbolju konfiguraciju da je dobra za igrice, pogotovo cs : ] , dobiva ove bodove...
- Znam da ovde ima dosta membera koji mnogo znaju o konf..
- Zelio bi da to bude komp, do 900 KM, eventualno 950 max. ( bez monitora ) : ]
- Btw, imam josh jedan problem..Gasi mi se i pali komp, ne znam sta mu je :S Dok nisam kupio novi komp, da mi kazete koje je rjesenje za ovaj problem, da mi potraje bar josh malo.. - ovo mi se pocelo desavat zadnja 3 dana
- Najbolji dobiva ovih 150 bodova, mislim da je dovoljno : )
Hvala svima unapirjed, nadam se da ce admini ostaviti temu : )
EDIT : trazio sam ja to sve, al hocu da mi napisete sad ovde ? po vasem misljenju, onaj koji mi se bude cinio najboljim dobiva bodove i onaj ko mi pomogne u vezi ovog drugog problema
Browne najdetaljnije obasnio i ovde i na pm...hvala
moze lock tema ?
- Evo ne odlucan sam danima koji komp da uzmem...ovom mom je vise dosao kraj : )
- Eh znaci, ako neko napise najbolju konfiguraciju da je dobra za igrice, pogotovo cs : ] , dobiva ove bodove...
- Znam da ovde ima dosta membera koji mnogo znaju o konf..
- Zelio bi da to bude komp, do 900 KM, eventualno 950 max. ( bez monitora ) : ]
- Btw, imam josh jedan problem..Gasi mi se i pali komp, ne znam sta mu je :S Dok nisam kupio novi komp, da mi kazete koje je rjesenje za ovaj problem, da mi potraje bar josh malo.. - ovo mi se pocelo desavat zadnja 3 dana

- Najbolji dobiva ovih 150 bodova, mislim da je dovoljno : )
Hvala svima unapirjed, nadam se da ce admini ostaviti temu : )
EDIT : trazio sam ja to sve, al hocu da mi napisete sad ovde ? po vasem misljenju, onaj koji mi se bude cinio najboljim dobiva bodove i onaj ko mi pomogne u vezi ovog drugog problema

Browne najdetaljnije obasnio i ovde i na pm...hvala
moze lock tema ?