Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bosna i Hercegovina CoD4 S&D - NationsCup XIII

1.231 pregled · 20 odgovora · otvorena 15.02.2010. u 15:25

- Ukratko o cod4 nation cup-u moze naci ovdje
- Pa da krenem polako.U prvom kolu smo igrali protiv jedne od boljih call of duty 4 reprezentacija, reprezentacije Belgije.Igrale su se mape mp_strike i mp_citystreets.Krenuli smo veoma dobro u odbrani na strike-u, gdje smo dobili 7:3, al' u napadu skroz druga prica, poceli problemi s pingom sto je uticalo i na rezultat, sto je na kraju rezultiralo pobjedom Belgije od 11:9 sto je inekako i prihvatljiv rezultat.Druga mapa, druga nafaka...izabrali smo odbranu i krenuli veoma dobro, rezultat 4:1 za BiH i...konekcije down.
- U pravilima pise kada team nije u stanju da zavrsi war, odnosno 50% team-a ( 3 od 5 ) nije prisutno , war se nastavlja od zadnje runde sto se ovog puta nije desilo, i izgubili smo i drugu mapu 10:3, odnosno war s 21:13

- Drugi war je odigran protiv reprezentacije Islanda.Igrale su se mape mp_crash i mp_backlot.Iako je na crashu mnogo lakse branit, napad smo odigrali veoma dobro i izvukli 6:6, dok smo u odbrani dobili 8:4, odnosno BiH 14 - 10 Island.Drugu mapu, backlot, smo poceli u odbrani i dobili 8:4, dok smo napad odigrali veoma lose, vjerovatno smo ih podcjenili i opustili se.Srecom imali smo prednost od 4 runde s prve mape i 4 runde iz odbrane s druge mape.Konacan rezultat BiH 25:22
- Zbog greske s pocetka wara, i umjesto mr12 zapoceli smo s mr12 i morali smo dva puta restartovat mapu da bi odigrali te 2 runde.- Sljedeci war igramo protiv reprezentacije Turske gdje mozemo ocekivat pobjedu, aBd

- SS-ovi:

- Sabit cete i to GL
svaka cast..
ali eto BiH nikad ne prati sreca izgleda, uvijek je belaj sa konekcijama ili necim slicnim..
gl vs turske
Onako nogom, u glavu
nisam znao da ste ovako dobri, pa nemogu vjerovat da vam je pala konekcija, al opet dobro je.

nadam se da cete oderat tursku.

gl
Bravo momci !

Dobijate Tursku !

Gl ^^
quema je napisao/la:
nisam znao da ste ovako dobri, pa nemogu vjerovat da vam je pala konekcija, al opet dobro je.

nadam se da cete oderat tursku.

gl
Da nije pala konekcija, i Belgija bi pala, super su bili krenuli. Turci su pravo nezgodni, imaju jakih igraca, al' uz malu ozbiljnost BiH prolazi
Svaka cast, samo popravite taj ping pa onda uzimajte sve nemojte da vas to zeza

Turke opalite po usima

Zemljo tisucljetna, na vjernosti se kunem!
Jedno pitanje... Ne znam ko igra za nasu repku...

Igrao sam jedne prilike, ima mozda godina od toga, sa momkom koji je rekao da igra za nasu repku... Momak, nizak, krupan, nekih 25 godina?! Dolazio u Bosanski Petrovac radi posla nekakvog...

Jel moguce to?!
Hvala na informaciji ( zanimam me ) ebo ga uvijek nas nešto koči je****e konekcije. Dobili bi Belgiju...

Sretno protiv Turske
Burek_King je napisao/la:
Jedno pitanje... Ne znam ko igra za nasu repku...

Igrao sam jedne prilike, ima mozda godina od toga, sa momkom koji je rekao da igra za nasu repku... Momak, nizak, krupan, nekih 25 godina?! Dolazio u Bosanski Petrovac radi posla nekakvog...

Jel moguce to?!
- ms ( tuzla )
- raptor ( tuzla )
- aru ( sarajevo )
- macak ( sarajevo )
- benio ( sarajevo )

- zustra ( tuzla ) backup
- loco ( sarajevo ) backup
- nije moguce :)
sretno
uuuu sretnoooo
KAMAN sredite tursku Go Go
Hajde da u necemu budemo DOBRI
Meni si sinoc to sve lijepo objasnio , i zelim vam srecu protiv Turske !
fala bogu sto se govori i o call of duty-u, a ne samo o prokletom cs-u...:D:@

jbg, nemamo srece sto se tice konekcije, baksuzi.....sretno protvi turske

btw: kad se igra tacno, koje vrijeme i moze l se mec kako pratiti:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.