Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kako je moguce!?

327 pregleda · 24 odgovora · otvorena 29.12.2012. u 19:59

Ljudi kako je moguce da me zena zezne (zajebe) , pitala me da mjenjamo bulet za ZR-350 ja da budem siguran proverim dali je auto njeno i pide mi vlasnik da je ona i ja kao posten nudim zamjenu zena prihvata i nestaje nema je na serveru, medjutim ja otvaram /v kontrolu i idem info i pise mi cadrona!!!!!!! . Nerazumijemmmmm to nikako i sad sam ostecen.! ,, a sad ja sam zvao admina na /vodic i pito : dobardan gospodine dali moze pomoc poludicu , njegov odgovor je bio nemoze i otiso je od neme porto se i kaki su to admini?! Ja molim admine da mi se jave i da rese to ako treba slika imam i to da zena govori da je bulet a i pise bulet ... i sta mislite o ovome ?

:@:@:@:*:*:*
 :|

Post dobio šamar od ned

g0ran je napisao/la:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Post dobio šamar od ned

Micron je napisao/la:
ha ?
sta nerazumes da ti pojasnim ?

Post dobio šamar od ned

Stefan_Dra je napisao/la:
zajebala te zena, desava se ... odnosno to ti je tako uvjek.

Post dobio šamar od ned

sve 

Post dobio šamar od ned

pa jel to gamers.ba samp serveru ? jbt upocetku kontam zeznula ga zena kad je kupovao auto a on prica o je****j igrici:)
moca je napisao/la:
kakve to ima veze s gamers-om?
jbg ja se obracam adminima i to mi nije jasno dali je to cit ili skripta
1 o cemu pricas , durgo nista ti u tekstu raumljivo nije , 3 O M F G za temu eto :)
Kazes lijepo top adminu "je**m ti mamu daj auto ili ddosam server "  i vidit ces odma dobijes i 30 lvl gratis
maksuz je napisao/la:
1 o cemu pricas , durgo nista ti u tekstu raumljivo nije , 3 O M F G za temu eto :)
dali sam ja uopste na dobar forum doso dali je ovo forum samp-gta-yuba
servera?????
jbg ja se obracam adminima i to mi nije jasno dali je to cit ili skripta
Kojim adminima? Nema admina, fulio si forum.
To ti je bilo sve isplanirano.Admini su sudjelovali s njom.To ti je isto ono u filmovima kad policija sudjeluje u krađi,pa onaj glavni u policiji vjeruje nekom policajcu pa onda taj policajah hvata one druge policajce i na kraju on preživi.
fulio si jbg vrati se nazad pa skreni desno i ides 100m pravo pa lijevo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.