Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wireles konekcija veliki ping

129 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.08.2011. u 01:12

Pozz...

e ovako ja imam wireless konekciju ... i ping mi divlja.Pa znali ko kako smanjiti ping da mogu i ja normalno igrat cod4.Samo plz pozurite
pa imas wireles logicno da ti je ping ha hu..
al et probaj sa gameeboosterom i obrisi od virusa komp, iskljuci programe koji vuku net i et. al nema ti tu mnogo pomoci.
iNFY je napisao/la:
pa imas wireles logicno da ti je ping ha hu..
al et probaj sa gameeboosterom i obrisi od virusa komp, iskljuci programe koji vuku net i et. al nema ti tu mnogo pomoci.
djaba to nece opet moci .... Znam ja ....

WIFI je to
e brate i ja sam koristio Logosoft wireless mucio se dizao teme na gba i dzaba ne mozes nikako, ipak je to wireless neces se ti naigrat na tom , eo ja sam presao prije par mjeseci na ovaj novi telemach ping max 20 . tako da ti njega preporucujem jer je wireless stvaro k***c.
Imam ja wireles ping 50-70
Samo izbrises sve i vidi imas li virusa.
Frisk je napisao/la:
Imam ja wireles ping 50-70
Samo izbrises sve i vidi imas li virusa.
Tebi onda dobro Wireles uberlow
simba je napisao/la:
Tebi onda dobro Wireles uberlow
Ne znam ni ja što, a koristimo sestra i ja ..
Normalan ping bude
Frisk je napisao/la:
Ne znam ni ja što, a koristimo sestra i ja ..
Normalan ping bude
Blago ti se ja sam jednom bio i više nikad
Kupi dobru Wifi i neces imat problema . Ja sam svoju platio negdje oko 60 € , odem na laptop na terasu , ping 60-70 ... :)
Koristim wireless duze vrijeme, i ove antene od 2.4Ghz su shit zivi ping je uvijek velik na njima, ali imaju sad i ove antene od 5Ghz sto su uveli, fino dobijes antenu krovnu ruter i internet przi

Ali oprema je skupa, tako da ti nista drugo ne preostaje nego prebacivanje na kablovski net ili adsl
Prestanite se mučiti sa tim netom : ) Fino odeš u poštu podneseš zahtjev i dobijes extra net : )

Placaš mjesečno 30 KM, brzina downloada ide do 240 kb/s
Ping na njemačkim serverima do 50 max
Ping na domaćim serverima do 35 max(meni na bla bla bude 8-15)

Ograničenja nemaš : )
pa to je normalna stvar za wireless , to vidi sa ispom mi ti ne mozemo pomoc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.