Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako da igram wow

253 pregleda · 28 odgovora · otvorena 25.09.2010. u 09:38

eeee cuo sam da je wow dobra igrica pa haj reko i da probam da vidim kako , e sad sam skino sa freezone
warcraft III region of chaos i trebam li jos sta skinuti kako bi igrao i mozeli mi neko objasniti kako se igra WoW

Unaprijed Hvala !
prvo se propucaj metlom bez drške, pa instaliraj wow, i onda se odluci oces li igrat na orginalu ili na private, onda nadji si server, napravi account, charactera, pa onda otvori temu.
UNAPRIJED HVALA
matrixxx je napisao/la:
prvo se propucaj metlom bez drške, pa instaliraj wow, i onda se odluci oces li igrat na orginalu ili na private, onda nadji si server, napravi account, charactera, pa onda otvori temu.
UNAPRIJED HVALA
ja tb nista ne kotnam
To so si skino ti je obicni Warcraft 3 Reign of CHaos,a ne World of Warcraft.Moras prvo skinut World of Warcraft,WoW Bruning Crusade i WoW Wrath of the Lich King.Kad to skines instaliras sve zajedno i onda skines patcheve.Ustvari oni ti se autmoatski pocnu skidat kad pokrenes igru.Kad se skinu patchevi napravis acc,svog chara i izaberes server i igras.

GL!!!
gimly je napisao/la:
To so si skino ti je obicni Warcraft 3 Reign of CHaos,a ne World of Warcraft.Moras prvo skinut World of Warcraft,WoW Bruning Crusade i WoW Wrath of the Lich King.Kad to skines instaliras sve zajedno i onda skines patcheve.Ustvari oni ti se autmoatski pocnu skidat kad pokrenes igru.Kad se skinu patchevi napravis acc,svog chara i izaberes server i igras.

GL!!!
a jbg to sve zauzima 14GB moram da cekam 3 dana da se skine ;)
Samir96 je napisao/la:
a jbg to sve zauzima 14GB moram da cekam 3 dana da se skine ;)
Znam ja da to zauzima 14 gigabajta,cak i vise.Ali sve ti to treba da bi igrao WoW.Jedino ako ne zelis da cekas da ti se skine,odes i kupis te dijelove WoW-a ili posudis od nekoga
gimly je napisao/la:
Znam ja da to zauzima 14 gigabajta,cak i vise.Ali sve ti to treba da bi igrao WoW.Jedino ako ne zelis da cekas da ti se skine,odes i kupis te dijelove WoW-a ili posudis od nekoga
ee kad sken mto sta trebam jos uraditi ??
Samir96 je napisao/la:
ee kad sken mto sta trebam jos uraditi ??
Pa napisao sam ti.Kad pokrenes igru pocnu ti se skidati potrebni patchevi.I onda napravis acc,ali sad ne znam kako se acc pravi posto nisam igrao wowa odavno.Kad ti se skinu patchevi izaberes oces li igrati na original ili na private serverima.Vecina raje igra na private posto se original placa :D
gimly je napisao/la:
Pa napisao sam ti.Kad pokrenes igru pocnu ti se skidati potrebni patchevi.I onda napravis acc,ali sad ne znam kako se acc pravi posto nisam igrao wowa odavno.Kad ti se skinu patchevi izaberes oces li igrati na original ili na private serverima.Vecina raje igra na private posto se original placa :D
ok, evo poceo sam skidat wow
Samir96 je napisao/la:
ok, evo poceo sam skidat wow
nemoj skidat wow sa free zone jer ne radi.. Ja skidao 3 dana kad ne radi
WaXoN je napisao/la:
nemoj skidat wow sa free zone jer ne radi.. Ja skidao 3 dana kad ne radi :r
e je***u boooo....
Samir96 je napisao/la:
e je***u boooo....
14 godina ti suješ ?

Aj što si nepismen, 'ladno te treba banovati.

falatjao

+ još wowa oće da igra. EMB
Seksanna je napisao/la:
14 godina ti suješ ?

falatjao

+ još wowa oće da igra. EMB :(
zubonja, imas 10 god doso si se nesta kurciti ;)

idi malo okupaj ribice nis ih odavno okupo ;)
Samir96 je napisao/la:
zubonja, imas 10 god doso si se nesta kurciti

idi malo okupaj ribice nis ih odavno okupo
19 godina za tvoju info. No rasprava with kids.
Samir96 je napisao/la:
zubonja, imas 10 god doso si se nesta kurciti ;)

idi malo okupaj ribice nis ih odavno okupo ;)
pazi ovako skini samo world of warcraft,ako ti treba imam ja torent instaliraj dacu ti ja server i igraj,uci :)
dexx_ je napisao/la:
pazi ovako skini samo world of warcraft,ako ti treba imam ja torent instaliraj dacu ti ja server i igraj,uci :)
ali jarane znas li ti koliko to zauzima 14GB a mene je konekcija HS 12 GB, hahaha jesi l0od
Seksanna je napisao/la:
14 godina ti suješ ?

falatjao

+ još wowa oće da igra. EMB :(
popusti ba demagogiju
nek psuje,dobit ce racun uz to,i to je to
;D
Samir96 je napisao/la:
ali jarane znas li ti koliko to zauzima 14GB a mene je konekcija HS 12 GB, hahaha jesi l0od
hahah ti si malo glup znas ! prvo nije 5gm nego 4gb tako da nepametuj ;) napiso sam World of warcraft nisam nijednu expanziju pomeno tako da procitaj 1. pravilo !
emoo je napisao/la:
KAKAV WOW sinee,idi skoluj se :)
kad imam kod tvoje mame predavanja :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.