Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LOL] Refund Update

889 pregleda · 1 odgovor · otvorena 20.09.2011. u 19:37

Pozdrav svima.

Ovo je jedan update na osnovu već postavljenih primjera kako vratiti skinove/champione/runove etc.

Prijašnje teme :

Vraćanje heroja

Vraćanje skinova

Da bi vratili određenu stvar koju ste kupili, odete na League of Legends Player Support, te napravite određen ticket, vezan za heroja championa etc. kojeg želite vratiti.

Nakon što ste se registrovali na istoimenoj stranici, odete na Submit a request, i jednostavno popunite zadane praznine i dodate sljedeće :

Ovo je jedan primjer dobro postavljenog requesta, te on treba sadržavati navedene stvari :

- Type:
- Description:
- Currency Type (IP/RP):
- Amount:
- Date Purchased:

- Your account name (What you log in to the game with)
- Your summoner name (What other players see in game)
- Which server you play on (NA, EU West, or EU Nordic & East)

Refund možete izvršiti samo JEDNOM, i samo TRI stvari vam mogu biti vraćene ...

U slučaju da neko ne razumije Type, Description etc., to vam se nalazi u Shopu, tačnije pod tabom "Purchases" pod kojim možete vidjeti kad ste kupili određenu stvar, te vam to može pomoći kao orjentacija koje champione/skinove možete zamjeniti ...

Request koji pošaljete bit' će popraćen ovim odgovorom :

Da vas ne bi zbunilo, ja sam request odradio kao što je napisano u prijašnjoj temi za refund, međutim, oni su naveli da se isključivo ovako mora popuniti request, da bi oni brže i efikasnije izvršili transakciju.

To bi bilo ukratko to, ako imate pitanja, PM / GB . 

EDIT : Kukki, hvala ,zaboravio sam bio za to, nešto sam editovao temu prije tog postavljanja, pa sam vjerovatno izbrisao tu tezu .

Znači u requestu možete vratiti samo iteme koje ste kupili mjesec dana unazad.Znaci ako ste nesto kupili prije 2 -3 mjeseca ili pola godine nemoguće je refundat.
Samo da te nadopunim.U requestu mozes vratiti samo iteme koje si kupio mjesec dana unazad.Znaci ako si nesto kupio prije 2 -3 mjeseca ili pola godine nemoguce je refundat.Ali ako navedete neke iteme i slucajno pogresite u datumu dobit cete ovakav respond.

" Greetings Kukki,

According to our records, Wukong and Karma was purchased more than 30 days before you submitted this request, so I will be unable to complete your request. You can see when you purchased these items in the “Purchases” tab in the League of Legends store. I am sorry for this inconvenience.

If you have any questions or concerns, please let me know and I will be sure to address them.

Sincerely,
The Doctor "

sry na citatu bilo mi je mrsko stavljat sliku... :D gl hf

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.