Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Crysis Warhead utisci/misljenja

193 pregleda · 1 odgovor · otvorena 08.08.2009. u 02:03

CRYSIS WARHEAD

Zdravo dragi narode. Danas sam imao prilike isprobadi ovu igricu i dosta mi se svidjela.Evo da malo prodiskutijemo i da vidim vase utiske i misljenja...

~ Ovaj dio je nastavak Crysisa
~ Igrica je stvarno perfektna, po grafici, tematici i sl.
~ Bila je Best of E3 2008. WINNER (detaljnije www.ign.com)

Crysis Warhead System Requirements

* CPU
Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
* RAM
1GB (1.5GB on Windows Vista)
* Video Card
NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
* VRAM
256MB of Graphics Memory
* Storage
15GB
* Sound Card
DirectX 9.0c Compatible
* ODD
DVD-ROM
* OS
Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
* DirectX
DX9.0c or DX10

Crysis Warhead Ingame ScreenShots

Ingame Video's

~ http://www.youtube.com/watch?v=3yEsMnGJW-I
~ http://www.youtube.com/watch?v=AvZAYPHmrrQ&feature=related

Enjoy in playing ...

<3' all silver
Šta da kažem - igra je čudo. Odlična grafika, napokon malkice optimizovanija, zvuk, gameplay, atmosfera. Ono što mi se nije svidjelo su cut-scene koje su urađene jako loše, također primjetio sam da se u misiji u kojoj trebate ganjati Lee-ja sa Hovercraftom, Hovercraf ponaša kao balon (ili kao auta iz True Crime serijala, ako vam je lakše).
Osim toga, i što je igra mogla biti duža, nemam riječi, 5+.
Orginalni Crysis je bio dobar ali ne toliko dobar (dao bih mu solidnu ocjenu 85%), ali ovaj je čudo (od mene ocjena 93%).
Naprosto nemam riječi, i čitava priča koja je u orginalnom cryisu bila tako glupa, ovdje je savršeno dočarana i iz drugog ugla - Psychovog. Upravo sam završio igru. U posljednjih 3-4 mjeseca nisam bolje igre odigrao. Orginalni Crysis sam vukao na Medium detaljima uz uključene High teksture i nekoliko vrlo važnih postavki na low da bi išao na 15-tak fpsova, ovaj Crysis je glatko išao na 30 fpsova sa svim "điđama" na HIgh osim Shadowsa (u svakoj igri ih stavim na Low). Jedan SS imate u mojoj galeriji, odnosno kada Psycho nosi korejskog vojnika za vrat. Igra je dobra i zbog toga što nije 100% linearna, imate izbor taktike i sistema napada, da li ce to biti nesto iz cloack moda, ili cete samo jurisati, ili cete pucati iz trave sa strength modom....
Eto toliko, odigrajte

I još nešto - igra nije bolja od Obliviona (bez obzira što je poređenje nemoguće, samo kažem).
Bez obzira na to, genijalna igra.

Go, Go, Go Crytek!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.