Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ostale - contesti

434 pregleda · 14 odgovora · otvorena 10.05.2013. u 19:30

Vozdra.

Pošto odavno nije bio neki contest u ovom podforumu bio bi red da se to promijeni. Da previše ne pametujem, u anketi imate 3 prijedloga:

Flash games: Već ste upoznati sa ovim. Contest bi bio u sistemu gdje bi se svaka 3-4 dana dizalo novo kolo (kojih bi bilo 5-6). Svako kolo druga igra (naravno) i bodovanje po principu 1. mjesto za to kolo 20 pts., drugo 10 itd. Postoji i drugi sistem, tj. da se novo kolo dize svakih 7 dana da imate dovoljno vremena zbog skole/posla i ostalih stvari ali to je najmanji problem.

Recenzije: Također bilo već 2x. Nešto slično ovoj temi, samo bi se ovaj put vaše recenzije nagrađivale bodovima.

Vaša igra: Eh sad...u ovom contestu bi vaš cilj bio da napišete sastav o igri koju bi vi napravili da imate priliku za to. Znači preuzeli bi ulogu kreatora igre, te dali ime istoj, odabrali žanr, priču, likove i ostalo. Ovaj contest bi se trebao zvati drugačije, samo mi treba konfiguracija inspiracije (što bi rek'o Chombe) za neki pametniji naslov, ali otom-potom  

Ovo su za sada samo prijedlozi, te me zbog samog odziva interesuje koji bi contest vi željeli. Naravno, svaki prijedlog za gore navedene (ili neki novi) contest je dobrodošao.

Tema ce biti u zanimljivim dan-dva.

exampLe, ispred monitora.
Glasao za flash games jer je najlakši contest za ostvariti, bar što se tiče učesnika.

Druge dvije teme su daleko zanimljivije ali bi vjerovatno bio mali odziv ...
Naravno da ce najmanje glasova imati "Recenzije" jer ovdje postoje 3-4 covjeka koji mogu da neku napišu....
Glasao sam za Recenzije jer mislim da su one iznad ovog navedenog 
Flash Games, zašto ?

Jer će biti veći odaziv nego na ostala 2 ponuđena contesta gdje će se prijaviti 4-5 ljudi koji znaju da napišu kvalitetnu recenziju. 
Najbolji contest od ponuđenih je "Vaša igra". Mislim da ovu temu može svako obraditi. Svi smo mi nekad razmišljali kakva bi naša igrica bila. Možemo uključiti maštu, pisati šta nam je volji.
Vaša igra. Ovo ostalo zuvči dosadno 
Flash Games, definitivno najlakši contest.
Samo par ljudi će znati napisati kvalitetnu recenziju...
Zanimljivo bi bilo i pisati o svojoj igri  
Flash games.

Kratko i jasno: Najzanimljivije.
Flash games najlakše organizovati a kontam da će biti i najbolji odziv.
Flash games definitivno, nesto sa miniclip-a ubacis raji da igra i to je to.  
Flash games definitivno !
Ne mora se igrati samo '8ball', ima dosta drugih igrica, malo pogledati i sedmično ili svako 2-3 dana organizovati barem 1 turnir. Prvih 16, 32 igra. Mjesečno bi se igrala 'velika finala' i tada bi se dobijale nagrade, ili ako bi i na manjim turnirima djelili bodove, onda da na velikim finalima date duplo više itd.
Sedmično bi bilo bolje, da zna raja kad da se prijavi, a isto tako da se igra vikendom, kad svi mogu.
glasao za ''vasa igra ''

bilo bi fino kak bi se reklo baciti malo maste i unjeti sebe i fino napisati........... kak se kaze masta radi svasta :)  9-)
Flash Games, odaziv će biti velik, a i najzanimljivije je.
Takodje se slažem za Flash games najlakši contest.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.