Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TuT]Football Superstars

370 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.08.2011. u 11:52

Ime Igre:Football Superstars
Sta je FS(Football Superstars):Football Superstars je besplatna MMORPG fudbalska igra!
Igra se bavi simulacijom fudbala i stvarnog zivota tako da naprimjer možete sebi kupovati kopacke,kostobrane itd dok možete kupovati sebi majice trenerke i izlaziti u barove sa prijateljima!
Kada pokrenete igru vi možete biti:
1.Igrač (Igrat ćete 3d matcheve , obilaziti barove , upoznavati se sa menadžerima itd)
2.Menadžer(Vaš posao je da vladate svojim timom , dovodite igrače , ili igrate rekreativno fudbal)
3.Test World Player(Samo testirate novi svijet ništ, više :) )

Kako početi:Prvo odete na oficijelnu stranici Football Superstarsa //LINK//
Zatim Play // Play Game i zatim downloadate igru // Igra je teška oko 500 mb (manje malo)
Nakon što skinete igru i uredno instalirate morate se registrirati (napraviti vaš account).Potom se logirate i odaberete dva svijeta:
1.Pele
2.Cruyff
Prvi je za malo bolje igraca po meni bolji a Cruyff za pocetnike ali predlazem da odete na Pele ima više raje

Odabrali ste svijet i sada trebate kreirati svog lika.Tu vam mašta dolazi na vidjelo!Nakon što kreirate lika počinjete sa igranjem.Spawn mjesto je na Gradskom Trening Stadionu tu ćete započeti !
Nakon obavljenog treninga morate uci u jedan od 4 lokalna tima . Kada se dokažete razgovarajte s menadžerima da vas ubace u neki PMC Club itd.
------------------------------------------------------------------
Ovako volio bih kad bi nas bilo više na serveru msm nas balkanaca i da osnujemo svoj club , Dogadžaju se brojna svjetska prvenstva pa bismo mogli predstavljati repku.
Trenutno ja sam u Top 10 Bosanaca na ovoj igri

Ovo sam pisao brzo jer idem sada igrati :D a valjda ce biti od pomoci
krecem sa igrom Hvala za tut!!
Super :)
Dat ćes mi svoj IGN da te dodam u Imenik svoj :D
i Ovako dali je Gamers.ba za to da napravimo tim Gamers.ba ja bi platio registraciju tima ?
Evo i ja polako downloadujem,.... Izgleda mi zanimljiva,... :)
Zanimljiva je a pogotovo kad se nadžes sa nekim sa balkana :D ima nekih debila sto se ne dodaju ali uglavnom kada imaš svoj Club uveliko je zanimljivije
Evo skidam...

Vidio sam gameplay vid čini se extra
Bit ce svasta xd !!
evo ja sad odigro jedan match :) 3 - 1 izgubio al et dao sam gol :)))) ajde cekam i vas i da se dog na kojem cemo svjetu igrat
Pele ili Cruyff?
Svaka cast na tut!

Skidam..
Ah, idem skinuti igru.

Izgleda zanimljivo

Hvala na tutu
bayazz je napisao/la:
Ajde govorite mi username: da vas mogu dodatu prijatelje
Na Peleu sam nickname - biggiepk
registrovo s ena stranici is ad cekam aktivacijski e-mail ali nema ga :S
Na peleu nick Neccko!!
tut i gameplay su odlični..

the game is downloading

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.