Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FanART Obavjest

652 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 23:39

Posto niko nije jos vlasnik titula, njihovi privremeni vlasnici su FanArt Moderatori. Da bi ste dobili tutulu za koju ste se opredljelili samo je potrebno da dignete temu spomenutog dana (Srijedom) i izazovete moderatore. To ce te uraditi ovako:
SM:Izazivam moderatore
I postajte vas rad iz svoje kategorije, ne zaboravite da samo jedan rad trebate okaciti na temu. Prvi FA Mod koji primjeti temu uradice rad iz kategorije za koju se borite (ukoliko zna naravno da uradi kvalitetan rad te kategorije) i postace novu temu:
SM:Glasanje torq7u VS Member
Ako member bude vecinski izglasan odma postaje vlasnik te titule, ako ne moderatori ce jos ostati vlasnici. Nakon sto sve titule SM-a (Style Mastera) budu preuzete od moderatora, odnosno nakon sto obicni memberi preuzmu funkcije onda ce se slijedece borbe vrsiti po principu iz izvorne teme (FanART: TITULE)
Dakle, misli se da kada SM-ovi izgube od Izazivaca imaju pravo na rematch. Tek nakon druge izgubljene borbe gube svoju titulu.

Sto se tice FM (FanART Master) titule, za nju ce biti objavljen natjecaj u kojim ce ucestvovati svi SMovi.
----------------------
smoki ispred FA mod teama.

EDIT: Ako ima bilo kakvih pitanja i nesuglasica postajte, a ja cu vam u sto kracem roku odgovoriti.
zanimljivo, ako nista na ovom sajtu makar fanart cvjeta
Dobra ideja, a jos bolje bi bilo da glasanje bude anonimno kao:

1.rad:

2.rad:

onda kad zavrsi glasanje stavis nikove umjesto ono rad...
super ideja za te fa titule

Very good, jedini "normalan" podforum, zbog kojeg sam ja vecinski ovdje...

Btw. nevezano za temu, 'ocel se ikad uvest SoTW ili tako nesto...?
extra stvarno gamers mi se i svidja radi ovi stvari sto nikad nije dosadno na njemu
soNgY je napisao/la:
Very good, jedini "normalan" podforum, zbog kojeg sam ja vecinski ovdje...

Btw. nevezano za temu, 'ocel se ikad uvest SoTW ili tako nesto...?
imamo u planu
Samo da cestitam za trud, sto rekose jedino se u FA radi nesto i gura.

GL
Potpuno besmisleno.
To znaci da ja mogu postati moderator, samo iz razloga sto bolje radim u PS-u od vas?
A zar nebi modertor, izmedju ostalog, treba znati pisati normalne postove, pomagati, obavljati moderatoreske funcije (u to NE spada pravljenje radova i ocjenjivanje istih)? Kako cete zakljuciti da li taj neko zna, ako mu samo pogledate JEDAN rad?
Philosopher je napisao/la:
Potpuno besmisleno.
To znaci da ja mogu postati moderator, samo iz razloga sto bolje radim u PS-u od vas?
A zar nebi modertor, izmedju ostalog, treba znati pisati normalne postove, pomagati, obavljati moderatoreske funcije (u to NE spada pravljenje radova i ocjenjivanje istih)? Kako cete zakljuciti da li taj neko zna, ako mu samo pogledate JEDAN rad?
Nisi skonto. Nece oni postati moderatori, vec kao nosioci titule te neke. Cilj je da se raja nadmece pravljenjem radova, sto znaci da ce trenirati i postajati sve bolji i bolji.

U tome je fazon.

Post dobio aplauz od smokan

Potpuno besmisleno.
Ja mislim da oni koji pobijede dobijaju TITULE , a ne MODERATORA , tj koliko sam ja shvatio. :D

Post dobio aplauz od smokan

Potpuno besmisleno.
Procitaj ponovu tekst. Ne radi se o funkciji FA moderatora (davanje te funkcije ima pravo samo administracija ovog site-a), vec se radi o titulama Majstora pojedinog stila i Majstora koji je podjednako dobar u vise stilova odnosno "FanART Master"
Taj FM ce dobiti i medalju u svom profilu.
AtoM je napisao/la:
Nisi skonto. Nece oni postati moderatori, vec kao nosioci titule te neke. Cilj je da se raja nadmece pravljenjem radova, sto znaci da ce trenirati i postajati sve bolji i bolji.

U tome je fazon.
Onda sam pogresno skontao temu.
Evo, upravo sam je ponovo procitao, pa skonto.
Ja sam je malo izmjesao sa konkursom.

On ok.
Ako moze neko obrisati postove, ako nece nemora.

SMOKI: necu brisat, ovo je jednostavno obavjestenje za sve photoshopere, tako da ako bude slicnih nesporazuma da ne pisem dvaput.
smoki je napisao/la:
Procitaj ponovu tekst. Ne radi se o funkciji FA moderatora (davanje te funkcije ima pravo samo administracija ovog site-a), vec se radi o titulama Majstora pojedinog stila i Majstora koji je podjednako dobar u vise stilova odnosno "FanART Master"
Taj FM ce dobiti i medalju u svom profilu.
A de mi ba reci imali ikakave sanse da ubacis photomanipulation?

EDIT:
A izvini ja kad sam gledao nije bila
Frisk je napisao/la:
A de mi ba reci imali ikakave sanse da ubacis photomanipulation?

EDIT:
A izvini ja kad sam gledao nije bila :-[
Procitaj ponovo glavnu temu, titula je ubacena odavno.
U stilovima izrade imaš signature. Signature nije stil nego dimenzijska kategorija. A onda se unutar te kategorije javljaju stilovi, kao i kod ostalih radova. Bez uvrijede. Živjeli idoli sa ogame.ba foruma.
v3Tr0x je napisao/la:
U stilovima izrade imaš signature. Signature nije stil nego dimenzijska kategorija. :) A onda se unutar te kategorije javljaju stilovi, kao i kod ostalih radova. :) Bez uvrijede. ;) Živjeli idoli sa ogame.ba foruma. :P
Znam, ali sam stavio ovdje kao kategoriju sigove iz nekoliko razloga.

Vecina kategorija je uzeta sa ogame.org gdje oni ove mastere zovu god's. Bio sam i sam jedan od njih dok mi nije jedan preoteo, pa sam zelio da ista stvar bude i na gamers.ba.

Uglavnom moje misljenje je da postoji bitna razlika izmedu rada siga i wallpapera zato i stoje ove dvije kategorije, sigove je znatno lakse napraviti ali se mogu praviti sa dosta maste koju je lakse realizovati nego na wallu gdje i treba dosta vremena..... uglavnom onaj koji dobro radi wallpapere ne znaci da je jednako dobar kao oni heatoni na ogame.orgu pri izradi siga. A dosta momaka koji tek pocinju se upoznavat sa photoshopom pocinju od sigova, tu se stelnu, nabacaju svega, ali rade na tom da nije sve s brda dola dobiju fin sig, ali kada pocnu raditi wall nastaju problemi, tako da i njima olaksavam stvar ako zele da aktivno ucestvuju u ovome.
daniel je napisao/la:
sta je to uopste?
Nisam siguran ali bi to moglo biti "Sig of the week."
SotW
da li radovi moraju biti anonimni ?
ako nisu onda je to glupo ,
svako ce glasat recimo za torqua jer mu se uvlaci ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.