Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Info card by FireFix

225 pregleda · 24 odgovora · otvorena 20.06.2009. u 22:36

Necu nista duljiti eo kako izgeda :

Pack sadrzi :
Psd fajl
Icone (ima ih vise nego na infu,pa ako ocete da dodate,samo smanjite i ubacite)

Download :
http://www.megaupload.com/?d=JUQ2XCS4

Ndam se da nece biti uvreda

GL & HF
Ok jedna od najjacih infocard koje sam vidio na g.ba gg samo continue
:(:(:(
dobra je svidja mi se elegantno i orginalno
-Ikone su dobro 10/10
-Fotn ne valja 6/10
-Pozadina ulow 4/10
al svaka cast bar si se potrudio
Nije lose, iako moze bolje mozda da uradis neki shape od toga koji josh nije vidjen ?

btw. Ikone su sranje :)

btw. Post by: torQ7u, eo me zacugo se kod FGB-a XD
8/10 , nesvidja mi se pozadina
jbg al tanko....:S
FGB je napisao/la:
Nije lose, iako moze bolje mozda da uradis neki shape od toga koji josh nije vidjen ?

btw. Ikone su sranje

marko mozes ti
GJ,svaka cast
FGB je napisao/la:

btw. Ikone su sranje

htjeo sam nesto dodati al neispadne bas dobro,pa sam ostavio kako bi se reklo defalt

Post dobio aplauz od coDe

ruzno :S 5/10 pogledaj markovu i vidi sta je perfekcija i od vertoxa isto... mogao si ovo malo zaoblit fkt...
bosanacz je napisao/la:
ruzno :S 5/10 pogledaj markovu i vidi sta je perfekcija i od vertoxa isto... mogao si ovo malo zaoblit fkt...
Jel fazon uraditi istu ko markovu card,i onda doc i evo ja ismislio toplu vodu....Ko sto marko kaze,beta faza,sljedeci put novi shape
nova pozadina i ta sranja....
pusti debile

10 / 10 ^^

enjoy

<3
skidam

ide u profil dok izadjem iz minusa u bodovima
tnx
FireFix je napisao/la:
Jel fazon uraditi istu ko markovu card,i onda doc i evo ja ismislio toplu vodu....Ko sto marko kaze,beta faza,sljedeci put novi shape
nova pozadina i ta sranja....
hmm nije fazon isto uraditi... al uglavnom se sve svodi na isto ili slicno... ovo ipak moze biti subjektivno za mene je ovo topla voda amerika i mnogo sta jer ja ne znam ovo napraviti al onako po izgledu isuvise ruzno izgleda ovako " coskasto ". mozes to na dva suprotna npr staviti (ugla) neki fazon ili nesto... dodati ID number etc... a usput nije fazon da bude ko markova al ona je nekako ... super XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.