Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[FA] - Par novih pravila !

328 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.03.2009. u 20:23

E ovako danas smo ja i smoki odlucili da malo vise budemo strogi prema FA.

Od danas nova pravila stupaju na rad.

Sve radove koje radite, nevezane za "GAMERS.ba" Portal nece biti dalje reklamirana na forumu za ostalo imate previse sajtova gdje moze dobiti bolje i kvalitetnije komentare nego ovdje.

Svaki "Request" koji nije prilagodjen sljedecim pravilom ce biti obrisan a autor osamaren.
Pravilo je sljedece:
Prvo vas jedan lijepi uvod za sta vam treba logo ili wallpaper ili sta vec. Onda ide sljedece:
Text: Vrsta texta tj. font (ako imate neki odredjeni)
Dimenzije: 800x600 etc.
Animacija: da/ne
Extenzija: Jpeg,Png,Gif,Tiff...itd.
Potreba: Logo za Klan, Slika za curu, Wallpaper za desktop, ili sta vec.

Cast izuzecima koji su postivali ovo pravilo i koji su zaista pametni i postuju ostale membere, za razliku od nekih.

Ovo je za sada, u sljedecih par dana primjetit cete da ce FanArt ima manji broj tema, to je zato sto ce vecina "blago retardiranih" tema biti izbirsane.

Hvala.
~ Realno gledano, bilo je i vreme.. Ovakva slična pravila treba uvesti u svaki podforum.

Samo se nadam da moderatori nece demantovati ovo gore napisano, i da će prema svima biti isti =). torQ7u ti si kompatentan što se tiče ovog photoshopa, tako da od tebe, pre svih, očekujem šamare i aplauze na sve strane c(: ..
isseM je napisao/la:
~ Realno gledano, bilo je i vreme.. Ovakva slična pravila treba uvesti u svaki podforum.

Samo se nadam da moderatori nece demantovati ovo gore napisano, i da će prema svima biti isti =). torQ7u ti si kompatentan što se tiče ovog photoshopa, tako da od tebe, pre svih, očekujem šamare i aplauze na sve strane c(: ..
napokoon bilo je vrijeme da reagujete gledam svaki dan milion tema traze logo nit kazu dimenyiju nit nista samo logo za "...." klan

sad cemo se malo odmorit
Hvala meni što sam predložio i sastavio ovu formu zahtjeva

Šala mala. Nemaš pojma koliko mi je drago što je od sada ovako

Ovo nije nikakav vid strogoće, samo mala olakšica onima koji će se potruditi da pomognu pojedincima.

Kao što jednom jedan FA Mod reče.. "Upamtite: sigmaker će odvojiti sat vremena a možda i više za kvalitetan sig, pa i vi odvojite neko vrijeme za pronaci dobru sliku."

YEEEE =}
Ja sam poštovao do sad sva pravila u FA kao što ću i u budućnosti aBd,i kad pravim RQ uvijek prije toga pročitam još jednom pravila,pa sve fino objasnim,čak sam i aplauz dobio jer sam čitao za razliku od nekih xD

ty
~ Realno, neces nista promjeniti ovime. Uvjek ce biti "blago retardiranih" tema. To se nemoze ukinuti ali GL u pokusaju.
Steta sto je nasim clanovima dzaba davati stalna upozorenja, i to konstanto. Do sada se i nisu bas pokazali tako da obracaju paznju na njih (na upozorenja), pa mislim da se nece ni ovo nesto uvazavati.

Iako mislim da je FA podforum nekako "najmirniji" te da se na njemu nekako najvise (Ne bas u pravom smislu rijeci) postuju pravila istog.

No, sretno u nastavk urada
"Sve radove koje radite, nevezane za "GAMERS.ba" Portal nece biti dalje reklamirana na forumu za ostalo imate previse sajtova gdje moze dobiti bolje i kvalitetnije komentare nego ovdje."

Jesi ovo ti sam odlucio ? znaci ja napravim nature wallpaper i nesmijem staviti ovdje ?? Nebuloza, mozda da je pravilo da se smiju radovi postaviti u vezi igrica a ne u vezi portala ?
I drugi put kad budes donosio odluke, konsultuj se sa ostalim, nisi ti jedini mod, niti admin da odlucujes u svoje ime...

Uostalom, vec su precizirana pravila, i nema potrebe za ovim, jer tamam kad je aktivan forum, kad smo ga digli na visi nivo, ti trebas da "useres" i smoki

POENTA:
Nek ljudi rade sto oce, a ne samo u vezi g.ba portala ko sto si ti naveo, ali prilikom postanja da nestavi 1 rad, nego npr 4,5 radovia i onda da se smije postaviti tema...
I takodjer za rq se slazem, to ima smisla..
Sto se tice torqq7u..jesi se malo osilio ha..de molim te ako mozes udji na svoj profil...pogedaj otvorene teme..od ne znam koliko fa tema mozda 1 eventualno 2 rada imaju veze s g.ba..tako da molim te ne bulazni..i sta sad..svi sljedeci contesti ce biti g.ba?.. Abstract tema g.ba...Render g.ba logo..Photomanipulation..obavezno na lika kojeg obradjujete staviti g.ba kapicu..lol.. Mozda nisi to rekao ali tako ispada..

I svaki tvoj rad stavljas ovdje..da ti cikica collab nesto kaze..GTFO Deviantart..ako ih stavis tamo ne moras ga ovdje stavljat..ako koga zanima posjetit ce tvoj profil na Deviantartu..mozda i ja postavljam svoje teme..ali sve rjeđe..na kraju necu nikako..a ti za svaki svoj rad nova tema..

Pozz..
ovo se danas na kafi dogovorili ?? ˘˘

svaka cast za ideju ali da vidimo kolko cete se srzati vi nje i "mi(obicni smrtnici) nje

ajde ubaci mi malo zelene bolje u ovaj post xD

bilo je i vrijeme.Dodje lik sa 20 postova otvori temu "Moj Prvi Rad" i sad dodju ovi stave super , dobar , 1/10 ovo ono samo spamaju :S
A zapravo taj lik uzeo neku sliku auta sa neta i Napiso nes u paintu :S
collaB je napisao/la:
Sto se tice torqq7u..jesi se malo osilio ha..de molim te ako mozes udji na svoj profil...pogedaj otvorene teme..od ne znam koliko fa tema mozda 1 eventualno 2 rada imaju veze s g.ba..tako da molim te ne bulazni..i sta sad..svi sljedeci contesti ce biti g.ba?.. Abstract tema g.ba...Render g.ba logo..Photomanipulation..obavezno na lika kojeg obradjujete staviti g.ba kapicu..lol.. Mozda nisi to rekao ali tako ispada..

I svaki tvoj rad stavljas ovdje..da ti cikica collab nesto kaze..GTFO Deviantart..ako ih stavis tamo ne moras ga ovdje stavljat..ako koga zanima posjetit ce tvoj profil na Deviantartu..mozda i ja postavljam svoje teme..ali sve rjeđe..na kraju necu nikako..a ti za svaki svoj rad nova tema..

Pozz..
Meni licno nezanima ovaj Art ili sta vec ,, ali nek si mu rekao , u potpunosti se slazem sa tobom ! Btw prije bilo par admina na ovom sajtu , sad sveijedan lik Moderator ?? I to sve neka balavurdija !
Dobro ste se sjetili

ne iskljucujte ostale modove ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.